⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Oliveira‘nın 10 numarada etkili olabileceğini düşünmüyorum, derin toplarının isabet oranı çok yüksek değil, takım boyu da uzun olduğu için sorun yaratıyor.
Korkanın çocuğu olmaz aynı ofansif kadro devam. Emre’yi gol ve asist yapmasına rağmen beğenmedim, koordinasyon eksikliği çok fazla, savunması da zayıf, Kazım şuan daha iyi. Abdül oynar. Kerem yerine de belki Yunus ama Kerem’e bu maçta da şans verme taraftarıyım, Rashica sağda oynasın diye.

Mertens’i kesip Berkan’ı koyunca takımın daha güçlü olacağını düşünmüyorum. Olacaksa 60’dan sonra falan olabilir, yekten tırsak bir kadroya gerek yok.

Oliveira‘nın 10 numarada etkili olabileceğini düşünmüyorum, derin toplarının isabet oranı çok yüksek değil, takım boyu da uzun olduğu için sorun yaratıyor.
Korkanın çocuğu olmaz aynı ofansif kadro devam. Emre’yi gol ve asist yapmasına rağmen beğenmedim, koordinasyon eksikliği çok fazla, savunması da zayıf, Kazım şuan daha iyi. Abdül oynar. Kerem yerine de belki Yunus ama Kerem’e bu maçta da şans verme taraftarıyım, Rashica sağda oynasın diye.

Mertens’i kesip Berkan’ı koyunca takımın daha güçlü olacağını düşünmüyorum. Olacaksa 60’dan sonra falan olabilir, yekten tırsak bir kadroya gerek yok.
Aynen, bu kadar kaliteli kadromuz varken korkmak nedir...
Kerem Rosiere karşı ve Rashica Masuaku ya (Umut) karşı oynamalı

Mertens ve Icardi ileri uçta

Evimizinde oynuyoruz, full hücum lazım
Bu balon beşiktaşa 4ten az atarsak başarısızlıktır benim için, kadro kalitemiz çok üstün onlara göre

kardeşim paylaşımına +rep 999 points.
ama seni bir noktada kınadım. paylaşımının sesi inanılmaz düşük. duymak için bölgedeki tüm hoparlörleri bağladık. bir daha böyle kaliteli mizah yaparken lütfen bu detaylara dikkat et.
buna tamam, vasat diyemem bu yapıcı eleştiridir işte. 👏

Kaç gündür söylüyorum defansı çok kafaya takıyonuz diye, Abdül de geldi şimdi
Bırakın biz değil onlar düşünsün, icardiyi oliveirayı keremi raschicayı nasıl durduracaklar
Çıkacak kadro belli

—————Muslera
Boey-Nelson-Abdül-Taşdemir
———-Toreira-Oliveira
Raschica-Mertens-Kerem
——————Icardi

Değişiklikler;
Mertens-Mata
Oliveira-Midtjö
Kerem-Barış
Icardi-Gomis

Rosier’in kırmızı gördüğü
Oliveira’nın frikikten taktığı
Mertens’in asist ve gol attığı
Taşdemir’in parladığı bir maç olacak inşallah

tudorun marsilyası gibi (mars-totn ilk yarı) oynamazsak istifa!

Mertens'in 10 numara oynamasından pek mutlu değilim ama derbi öncesi ileri hatta çok değişikliğe gidilmesi bence yanlış olur.

Hele hele BAY Mata falan bunlar bizim aleyhimize olur bence. Kerem ne kadar sinir uçlarımızla oynasa da yine de takımdaki en tehlikeli oyuncuların başında geliyor, çıkar Beşiktaş maçında 2 gol atar kahraman olur. Rashica gibi saf kanat oyuncusu da değil zaten, sol bekte Boey gibi biri olsa Kerem forvete yakın serbest rolde oynasın derdim ama Mertens'i buna benzer kullanıyoruz zaten.

Orta sahada üstünlük kurmamız lazım mutlaka, bu yüzden bence Berkan'ın mücadelesi ve pres gücüne vs ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Ama işin içinden çıkamıyorum ilk 11 kurarken. Oliveira saf dışı kalmamalı, Okan da zaten Mertens'i hayatta ilk 11'den koparmaz. Sergio-Berkan-Torreira aslında kağıt üstünde iyi duruyor orta saha için ama bu sefer Mertens'e ancak solda yer kalıyor bunu da hiç istemiyorum.

Tahminimce Okan geçen haftanın kadrosunu bozmaz. Boey ve Abdül girer takıma. Emre'nin 90 dakika sonrasında durumu nasıldır bilemem belki oraya Dubois'yı koyar eğer Emre pert durumdaysa. Ama eğer fit ise Emre 1 gol 1 asist yaptığı maç sonrası hayatta kesik yemez, daha doğrusu Okan'ın kesmeye yüreği yetmez . PvA'yı zaten tamamen sildiğini düşünüyorum çünkü.

Twitter'da dönen BAY Mata gibi tercihler umarım sadece yemdir. Yoksa zıçarız ilk yarıdan.

Muslera
Boey Nelsson Abdül Emre
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Boyle çıkarız diye düşünüyorum.

Demin Beşiktaşlı arkadaşla konuştuk. Cenk tosun sizi parçalayacak dedi. Ben de fazla tiner adamı öldürür dedim. Galatasaray kin'dir hürmetler...

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Aanholt
Torreira
Berkan Oliveira
Rashica Icardi Kerem

Solda Taşdemir veya Kazımcan oynarsa bu maçta sıkıntı yaşarız yani bu maçın ağırlığını kaldıracak isim bence kesinlikle Aanholt. Dubois'in hücum meziyetleri iyi ama biraz yavaş hemde ters mevkisi olduğu için sol bekte en ideal isim Aanholt. Orta sahada Berkan'ı oynatma ihtimali de bu maç için fena bir opsiyon değil zaten solda yabancı kullanınca orada yerli kullanmak gerekiyor. Eğer bu kadro ilk yarıda istenen seviyede olmazsa yerli sol bek + Mertens oyuna dahil edilir. Ama maça en dirençli kadro ile çıkmamız gerekiyor çünkü Beşiktaş baya gol tehlikesi olan bir takım önlem alınması lazım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt