⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Benim anlamadığım her hafta nasıl bizim alamadığımız biletleri karaborsacılar alabiliyor? Sistem onlara nasıl açık olabiliyor?
bonustan alanlar ise onlar transfer gerceklestiremiyor. o karaborsacıların hepsi ya cezalı ya sezon basında bu işi yapmak için alınan kombineler.

bu arada aldımm bugün bende bileti yarim saat ugrastıktan sonra. üzerimden yük kalktı yemin ederim uyku tutmuyordu :d

yalan passo sitesi sıkıntılı aga

30.dk da bilet aldı bi abimiz. ben 16.dk da aldım. sistem 1.sn de bilet yok tükendi hatasi veriyor. dünde yasadım bugünde. bugün zorlamamın sonucunda alabildim bileti.

Bizde almaya uğraştık ama 15 sn içinde biletler bitmiş diyorlar. Tam saat 14'de siteye girdim imkansız biletlerin o kadar kısa saniyeler içinde bitmesi. Kaldı ki bir çok tribün cezalı onlar kombinelerini kulübe mutlaka devir etmişlerdir. Bilmiyorum ama bu bilet sistemine bir çözüm bulmaları lazım yazık günah şerefsizler gişe fiyatının iki kat üstünde fiyat çekiyorlar sözde de en büyük Galatasaraylı onlar...
dün 800tl lik yeri 5000 e satmaya calısan gördüm ya. insallah kıclarında patlar. dün 3 4 kişiyi belgeleriyle kulübe şikayet ettim. blok sıra vs hepsini öğrenip :))

ugrasırlar mı tabi ki hayir. (:

Bilet bulamadım yine var mı gitmeyip kombine devredecek koca yürekli

Musap ban yemeyeydi keşke

yalan passo sitesi sıkıntılı aga

30.dk da bilet aldı bi abimiz. ben 16.dk da aldım. sistem 1.sn de bilet yok tükendi hatasi veriyor. dünde yasadım bugünde. bugün zorlamamın sonucunda alabildim bileti.

Bugün yine uğraştım ama yok bilet. Bazı kategorilerde bilet var gözüküyor ama koltuk seçemiyorum. Kendi otomatik ata deyince de bilet yok uyarısı veriyor. Bilet bulmana senin adına sevindim. İyi seyirler...

Bugün yine uğraştım ama yok bilet. Bazı kategorilerde bilet var gözüküyor ama koltuk seçemiyorum. Kendi otomatik ata deyince de bilet yok uyarısı veriyor. Bilet bulmana senin adına sevindim. İyi seyirler...
sürekli denedik vala nuri bana da cok dedi bilet bitti koltuk yok vs. o ekranda otomatik koltuk seci gecebilirsen ödeme ekranında 10dk süre veriyor sana. zaten bir var bir yok un sebebi o. 10dk da islem yapamayanların biletleri bidaha acıga alıyor sistem. yapanlar ise alabiliyo. benim kartı da 2 defa kabul etmedi. sistem hatasi diyip attı. en son baska kredi kartıyla yapabildim. artık cok gec ama kombinesini kulube devredenlerden dolayı ara ara dene bence.

Millet kazik yemeye cok hevesli sanirim.

Karaborsadan bilet almaya calisanlarin cogu parayi aktardiktan sonra bilet alamamis. Gidin yuz yuze gorusun millet kaziklaniyor suan. Bilet falan kalmamistir cunku.

Karaborsadan bilet almaya calisanlarin cogu parayi aktardiktan sonra bilet alamamis. Gidin yuz yuze gorusun millet kaziklaniyor suan. Bilet falan kalmamistir cunku.
Bir de o mevzu var. Önce parayı gönder aktarım öyle olacak falan diyor sonra sen parayı atınca devir yapmayacak.

Ya yüz yüze ya da telefonda konuşarak aynı anda yapın. Elinizde sosyal medya dışında adamın kullandığı telefon vs. bilgileri olsun.

Şu kombine ve bilet devretme olayı acilen iptal edilmeli kulüpte el altından kimseye toplu bilet verilmemeli.
Yazık günah ya kulüp 1 kazanıyorsa bu karaborsacı namussuzlar 5 kazanıyor.
Öyle böyle değil çok büyük rant dönüyor.

Kombinesini kullanmayacak kişi kulübe kulüpte oradan gelen gelirin yarısını versin.

Her hafta maçtan 24 saat öncesine kadar chek-in yapmak zorunlu olsun.
Kombinesi olup ta sezon içinde 3 kez gelmeyenin kombinesi iptal olsun.

Yapılmak istense bir çok güzel şey yapılırda kim bilir kimler parsayı topluyor

Isteyen varsa 5 bilet var. Aktarmak istiyorum. IBAN atabilirim eger istek varsa.

Bunun yanında birde köprü var satılık. Isteyenler irtibata gecebilir

Meler simdiye kadar 12 haftada sadece 3 mac yönetmis. Bu herif bu sezon bunlarin büyük takimlar icin özel hakemi herhalde.

Yönettigi maclarin biri Fener'in deplasmandaki Ankaragücü maci, biri bizim ADS maci, sonuncusu ise Besiktas-IBB maci.

Şenor daha yeni olduğu için mağlubiyet stresi yaşamayacak diye düşünüyorum bizim çocuklar için taraftarla beraber daha stresli bir maç olacak. kırmızı görmemek lazım.

Şu kombine ve bilet devretme olayı acilen iptal edilmeli kulüpte el altından kimseye toplu bilet verilmemeli.
Yazık günah ya kulüp 1 kazanıyorsa bu karaborsacı namussuzlar 5 kazanıyor.
Öyle böyle değil çok büyük rant dönüyor.

Kombinesini kullanmayacak kişi kulübe kulüpte oradan gelen gelirin yarısını versin.

Her hafta maçtan 24 saat öncesine kadar chek-in yapmak zorunlu olsun.
Kombinesi olup ta sezon içinde 3 kez gelmeyenin kombinesi iptal olsun.

Yapılmak istense bir çok güzel şey yapılırda kim bilir kimler parsayı topluyor
el altından tek şahsa bilet veremezsin artık.

Geri
Üst Alt