⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Sanırım Galatasaray maçlarının hakemini özenle seçerek atadıktan sonra yapay zeka sistemiyle diğer takımların hakemleri belirleniyor...

Benim anlamadığım her hafta nasıl bizim alamadığımız biletleri karaborsacılar alabiliyor? Sistem onlara nasıl açık olabiliyor?
Bunun arkasinda buyuk mafia organizatorlari var sanirim. artik icinde mafia mi var yonetim den adamlar mi bilemem.
Dedigin gibi 14 cikan bilet 1 dakika da bitmesi imkansiz. asil buna el atmalari lazim. Rezillik utanc verici bir durum.
avrupadan geliyoruz herzaman magduruz biz. Her sene 2-3 maca giderim ama hep karaborsa dan alabiliyorum.
en son 1500 tl vermistim. gecen aradik biletler icin 200 euro diyorlar. aglicam vallah. 200 euro ya paris macina giderim. veya m.city

Crouch Benayoun Benayoun Benayoun babel Babel Gerrard Crouch

Konyalım evlilik nasıl gidiyor

Kaç kg oldun?

Bir de Emre mi Kazım mı?

iyi gidiyor be onurum cok sukur , sen nabion nasilsin

85 kiloyum , sadece bir ayva gobegim var onun haricinde pek fazla kilom yok.

Ben bu mac Emrenin oynamasindan yanayim , sen ne diyon ?

iyi gidiyor be onurum cok sukur , sen nabion nasilsin

85 kiloyum , sadece bir ayva gobegim var onun haricinde pek fazla kilom yok.

Ben bu mac Emrenin oynamasindan yanayim , sen ne diyon ?
müthişsin. kgni de bu düzeyde tutabilmen başarı olacaktır.

ben de iyi sayılırım fakat yoğunluk iş güç altında bunalıyorum.

ayrıca emre konusunda hemfikir olmamız sevindirici

sevgi ve saygıyla selamlarım

Hala Kerem yazanlar var Allah sabır versin. Baris Alper oyuna girince on kat daha faydalı oluyor en azından tehlike yaratıyor çizgiye iniyor tek top oynuyor kerem her atakta topu kaybedip geri kosmamiza neden oluyor arti olarak antipatik hareketleri ortamı geriyor takımda sanki bence Kerem ile oynamamaliyiz

flashscore basaksehir maci baslamadan kim gol atacagini kim girecek cikacak futbolculari berirlemis bile

Ekli dosyalar

• 6DEFA207-9714-405B-BE2B-3BA4B1C3A6F1.webp
    6DEFA207-9714-405B-BE2B-3BA4B1C3A6F1.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 42
Geri
Üst Alt