⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Yeterince saçma sapan puanlar kaybettik yenmemiz şart bu kimyasal madde kullanan arkadaşları

Koyar geçeriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eze eze yeneceğiz gs kültürü ülkede hiç bir takımda yok. Burası gs

Remember remember the fifth of november

Mert
Rosier Tayyip Saiss Masuaku
Souza Salih
Ghezzal Fernandes Nkoudou
Weghorst

Ersin-Tayfur-Welinton-Montero-Necip-Umut-Alli-Redmond-Muleka-Cenk.​
Senol Günes'in bugün cikardigi kadrodan sonra bu kadroyu revize etmek gerekiyor.
Ghezzal olmayacagina göre bugün cikan kadrodan bir tek Dele Alli'yi ilk 11 oynatmaz gibime geliyor.
Redmond veya Nkoudou ilk 11'e girecekir. Cenk'i kesmez. Cenk varken Muleka'yi oynatmaz.

Mert
Souza Salih
Cenk Fernandes Redmond/Kudu
Weghorst

Hırslandım son haftalarda hakemlere de fenere de basina da okani harcayan lara da jesus a karizma diyen mantığa da. Hepsine hırslandım yeneceğiz

Senol Günes'in bugün cikardigi kadrodan sonra bu kadroyu revize etmek gerekiyor.
Ghezzal olmayacagina göre bugün cikan kadrodan bir tek Dele Alli'yi ilk 11 oynatmaz gibime geliyor.
Redmond veya Nkoudou ilk 11'e girecekir. Cenk'i kesmez. Cenk varken Muleka'yi oynatmaz.

Mert
Souza Salih
Cenk Fernandes Redmond/Kudu
Weghorst

Böyle olursa bizim sol taraf yol geçer hanı olur.
Kerem Sergio ve oynarsa Emre T. için çok zor maç geçer.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ite kaka da olsa alacağımıza inanıyorum

ama başakşehir'de patlayabiliriz :(

Takım ve hoca bana umut vermiyor ama tinercilerde de bir halt yok, dur bakalım kötünün iyisi kim olacak merakla bekliyoruz

Duygusallığa duygusal yorumlara saygım var. Ancak bu maçı belirleyecek olan Okan'ın ilk 11 ve maç içi tercihleri belirleyecek.
90 dakikada 1 isabetli şutu olan 60 dakika 10 kişi oynayan takıma ilk yarı gol atamadık. Maçı koparan gol son 5 dakikada geldi. Ben bunu normal karşılamıyorum. Takım son 4 yıldır hücuma o kadar ağır çıkıyor ki oyuncular hocalar yönetimler değişti mi anlamıyorum.

"Ama maçta çok pozisyona girdik, golü de hoca mı atacak"
O zaman antreman sisteminde bir sıkıntı var oyuncular son vuruş ya da son pas tercihlerinde herhangi bir şey çalışmıyor. Hoş, son yıllarda bu takımda antreman yaparak gelişen bir oyuncuya daha rastlamadık.
Sözün özü, kazanır kaybeder bilemem ama bu iş Okan'la olmaz.

keşke cumartesi bir an önce gelse diyorum.

takımıma o kadar çok güveniyorum

Abdülkerim i aramayalım kazımcan oynasın bana yeter

Havalarını biraz söndürmek lazım. Farklı bir yengi bekliyorum.

Geri
Üst Alt