Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.557
- 41.347
- 3.413
Hırslandım son haftalarda hakemlere de fenere de basina da okani harcayan lara da jesus a karizma diyen mantığa da. Hepsine hırslandımyeneceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hırslandım son haftalarda hakemlere de fenere de basina da okani harcayan lara da jesus a karizma diyen mantığa da. Hepsine hırslandımyeneceğiz
Havalarını biraz söndürmek lazım. Farklı bir yengi bekliyorum.
Aynen inter görmüş süper kupa görmüş biri lazım . Strateji bilmezOkan hoca stratejik maç oynatmayı bilmez haldur huldur bastırtacaktır. Bcknin çabuk adamları varsa arkada boşlukları illa ki değerlendirirler.
Senolun bugün cenk-vegorst çıkması beni aşırı derecede korkuttu. Bizim macta boyle çıkarlarsa savunmadaki eksilerimizle sonumuz ne olur bilemiyorum.Okan hoca stratejik maç oynatmayı bilmez haldur huldur bastırtacaktır. Bcknin çabuk adamları varsa arkada boşlukları illa ki değerlendirirler.
Aynen ya 90 dakika 11 kişiyiz..fb hep hakemler eksik kalmalar rakibi öven basın eleştirmek ile açık aramayı aynı şey zanneden taraftarına rağmen süperMaca hizli baslariz mertens kiz gibi
toplara vurur icardi kaleciyi calistirir sonra adamlar bir gol atar ugras cikatabilirsen nerdeyse devre geliyor 14 gol atmissin mac basina 1.27 yani rakip 1 gol atsa maci ceviremiyorsun bu kısırlıkla anca 1-0 derbi kazanırsın oda ıkına sıkına
Şu lüzumsuz tripli alıntı işinden vazgeç.Aynen inter görmüş süper kupa görmüş biri lazım . Strateji bilmez
Niye az yaziyorsun adamim. Azcik havaya sok bizi. Samiyle ugrasiyoruz burdaTinerciye bak foruma gelip totem yapiyor![]()
Keşke yapmasamŞu lüzumsuz tripli alıntı işinden vazgeç.
Niye az yaziyorsun adamim. Azcik havaya sok bizi. Samiyle ugrasiyoruz burda
@Sami Karakoç hep bunlar sana olan sevgimden
Birakirsam dusersinbeni bir bırak

Niye az yaziyorsun adamim. Azcik havaya sok bizi. Samiyle ugrasiyoruz burda
@Sami Karakoç hep bunlar sana olan sevgimden