⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Takim basit gol yedigi gibi birde gol atamiyor. Bu maci kazanmamiz icin en az üc gol atmamiz gerek oda derby macin denk gelmiyecegine göre 3 puan hayal bence. Bu mac kirilma noktasinda biri olacak, yenilirsek okan sutlanir beraber kalirsak basak macindan sonra sutlanir. Sonrada artik bol bol Halloween Party yaparsin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Boey Nelsson Emin Kazimcan (Emre)
Berkan Torreira Oliviera
Rashica Icardi Mertens

Maçın kritik yönü savunma oyuncularımızın Cenk-Weghorstla olan 1e 1 eşleşmeleri geri kalan kısımlarda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.Sırf Weghorstun hava topları için Ross dahi oynatılabilir bu maçta.Orta saha organizasyonu,savunma hattı sıkıntı bi takım bjk ghezalın da oynamacağını düşünürsek kazanmamız gereken bir maç

abi sende yoksun eskisi gibi forumda.bende maç vakti ve maç sonrası giriyorum.cund yokken keyfim yok
Hakemler keyif bırakmadı, futboldan bile soğudum diyebilirim. Sürekli girip okuyorum ama genelde yazmıyorum renktaşım, cund konusunda sanırım başka sorun var yoksa forumu bırakacak biri değildi.

bet365 oranları açmış
A3A6F80C-4C99-43D0-A3E3-9DB182F28AEF.webp

Bu oranlar bize ne ifade etmektedir,

Bjk'yi yensek, Başakşehir'e takılsak puan farkı olur 7-8
Bjk'ye de takılırsak puan farkı olur 9-11

Okan Buruk'a o zaman kaç teneke bağladığınızın bir önemi yok.

2.10 iyi oran
Bizim iddaa 1.70 fln verecek o vakit

antrenör falan fark etmez. evimizde bjk derbisi var ise 80 % aliriz maci. bunu tinercilerde çok iyi bilir

Geri
Üst Alt