⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

barış'ı beğenmiyorum ama diğer seçenekler de bomba maalesef
kero ve yunus zarar veriyor.
belki sonradan sokarsak fayda alabiliriz.

mertens yerine merkezi tutmak için bir oyuncu daha tercih ederdim ben

Barış oynadığı maçlarda Kerem'e nazaran daha akıllıca işler yaptı en azından daha mücadeleci olacaktır.

Bizim kadromuz niye sızıyor arkadaş
hım?

O konuda hemfikir gibiyim ama sol bek tercihi başımızı ağrıtmaz inşallah yauw
Çok sorun olacağını sanmam Emre Taşdemir sakatlık hariç her zaman elinden geleni fazlasıyla yapmıştır öyle sırıtacak bir performansı olmaz tam aksine belki geçen haftanın moraliyle beraber daha da iyi olabilir izlemek lazım. Muhtemelen oyuna hükmedeceğiz rakip çok fazla nefes alacak boşluğu bulamaz diye tahmin ediyorum.

barış'ı beğenmiyorum ama diğer seçenekler de bomba maalesef
kero ve yunus zarar veriyor.
belki sonradan sokarsak fayda alabiliriz.

mertens yerine merkezi tutmak için bir oyuncu daha tercih ederdim ben

Mertens TS maçında acayip eforlu oynamıştı. Tutacağız diye Berkan oynatmak mantıklı gelmiyor bana, Mertens geride konumlandırılınca o katkıyı en azından bir yarı veriyor gibi. Hücum olarak Berkan da Miço da kısıtlıyor. Mertens eforlu oynatınca hücumda o kadar etkili olamıyor ama en azından kumarı bu şekil oynamak daha mantıklı olabilir.

Kerem ne olursa olsun baslamaliydi, barış Alper yeteneği çok çok kısıtlı bir oyuncu, kereme bayılıyorum ama kerem baslamaliydi

Barış Alper sağ çizgi oyuncusundan çok sol çizgi oyuncusu bugün 1 gol atabilir soldan çekip vurduğu her şut genelde tehlike yarattı bugün sürpriz yapabilir.

Zımbacı Şenol'un ekibimizi darlayacaği gerçeği ile yüzleşelim derim.

Umarım güzel baskılı bir oyun ve iyi bir skorla günü mutlu bitiririz. yoksa bu hafta sonu ızdırap olur bize.

Geri
Üst Alt