⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Bence ikili mücadelelerde Kerem'e göre kat ve kat iyi hatta önü boşken hız kazanmasıyla çizgiyi zorlayabilir Kerem olsa merkeze sürekli çekip en ufak hatasında kontraya sebep olabilirdi bu sene Kasımpaşa maçı hariç Kerem'den hiçbir şekilde faydalanamadık ayrıca oyun için Rashica ile de kanat değiştirebilirler ikisi de oynayabiliyor ama Kerem o değişiklikte oynamıyordu.
Evet ikili mücadelerde fiziki üstünlüğü sayesinde daha iyi ve kolay kolay yıkılmıyor buna kesinlikle katılıyorum ama genel olarak bir kanat oyuncusu için çok düz ve vasat tekniğe sahip maalesef. Çalım atmayı bırak denemiyor çoğu zaman bile. Hızıyla adam geçmeye çalışıyor, topla ilişkisi de gayet vasat.

Aslında tam son 30 dakikada ortalığı karıştırması için oyuna sokulacak bir oyuncu şu anki haliyle.

Kerem'i çok beğendiğimden ilk 11 oynasın demiyorum ben zaten. Sürpriz hareketlere ve beklenmedik atraksiyonlara çok çok daha müsait olduğu için oynasın diyorum. Ayrıca rakip için Barış'a göre net daha tehlikeli ve önlem alınması gereken bir futbolcu. Dediğim gibi Kerem'in ne yapacağını kestirmek zor, hem bizim için hem de rakip için.

Barış'ta hele hele derbide ilk 11 çıkacak potansiyeli görmüyorum ben. Bana göre Barış genel anlamda hem Kerem'in hem de Yunus'un bayağı bir arkasında kalite olarak.

Başlığa girdim yorum biraz okuyum diye

Reytingler çok düşük

Hiçkimse Beşiktaşa yorum yapmıyor.D

B7DEB4EF-0EFE-493F-9C3E-3ABD34D7A9DB.webp

Eyvah!

Beşiktaş'ta Arthur Masuaku, sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçının kadrosundan çıkarıldı. (A Spor)

Bu arada ben ilk yarıda minimum 2 gol bekliyorum.

İlk yarı için skor tahminim 2-1 lehimize.

Evet ikili mücadelerde fiziki üstünlüğü sayesinde daha iyi ve kolay kolay yıkılmıyor buna kesinlikle katılıyorum ama genel olarak bir kanat oyuncusu için çok düz ve vasat tekniğe sahip maalesef. Çalım atmayı bırak denemiyor çoğu zaman bile. Hızıyla adam geçmeye çalışıyor, topla ilişkisi de gayet vasat.

Aslında tam son 30 dakikada ortalığı karıştırması için oyuna sokulacak bir oyuncu şu anki haliyle.

Kerem'i çok beğendiğimden ilk 11 oynasın demiyorum ben zaten. Sürpriz hareketlere ve beklenmedik atraksiyonlara çok çok daha müsait olduğu için oynasın diyorum. Ayrıca rakip için Barış'a göre net daha tehlikeli ve önlem alınması gereken bir futbolcu. Dediğim gibi Kerem'in ne yapacağını kestirmek zor, hem bizim için hem de rakip için.

Barış'ta ilk 11 çıkacak potansiyeli görmüyorum ben. Bana göre Barış genel anlamda hem Kerem'in hem de Yunus'un bayağı bir arkasında kalite olarak.
Kerem'in performansından çok yüz ifadesini sevmiyorum hırslı görüntüsünden çok uzak geçen hafta ilk yarı sahada sadece yürüyordu aslında sezon geneli isteksiz bir ifadesi var. Barış tercihinin olumlu olumsuz yönlerinden çok belki de motive çıkacağı için rakibi daha da yıpratabilir doğru tercih mi yanlış tercih mi maç sonu göreceğiz umarım doğru tercih olur.

Geri
Üst Alt