⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Okanın biran önce torreira, sergio ve mertens yerine berkan, mitço ve matayı 11e yerleştirmesi lazım. Resmen torreiraya rağmen yendik

Bitik bir rakibe karşı zar zor alınmış bir 3 puan.
Başımızda daha iyi bir hoca olsaydı bu akşam en az 3 fark atardık

Rakipte, necip, Talha,umut,Salih filan oynuyordu biz yine leş futbol ile doğru düzgün diş geçiremedik.
Neyse 3 puan 3 puandır

GGİRSİN BEEE GİRSİNNNN. OHHHH BAŞAĞIDA DÜZDÜK MÜ KEYİFLE DÜNYA KUPASI İZLENİR.

bu kadar golün kacmasi inanilir gibi degil. senol günes orta sahayi bosaltip muleka wegorst cenk redmond 4lüsüne dönünce tam bizim istedigimiz mac oynanmaya basladi. bizim hoca ayakta uyumayip mata'yi alsa kontrollü bir sekilde bitirecegiz ama emin bayram-mico giriyor orta sahalar cikiyor.. hala ders almadi.

2. Yari takimdan acayip mutlu oldum. Tum toplar bizdeydi. Sadece sansimiz olsa 4-1 5-1 cok rahat olurdu. 2 tane direk 1 tane karsi karsiya bombos kacti. Fener su kdr pozisyon bulsun 7 tane atardi sansa bak arkadas

Herkes kendimi gösterme peşinde herkesle bir özgüven eksikliği var.Ketem getiriyor kerem vuruyor raşitsa getiriyor o vuruyor.Oliviera mertens her pozisyonda vuruyor.Hani böyle de güzel olabilir ama golü bulursan.Bulamazsan rezalet bencil bi takım oluyo

Güntekin küçük kız gibi ağlıyor canlı yayında hahaahahahahabahha

Ulan totem için telefonu bile bıraktığım yerden alamadım:) neler kaçorıyoruz abi vala delirecez en sonnnnn offf yarabbim şükür

Biz ilk yarı ve ikinci yarı ilk 10 dakika ne oynadık anlamadım

Geri
Üst Alt