⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Bjk ağlayıp dursun ne oynadıkları bile belli değil, karambol hava topu ancak. Weghorst yanlış branşı seçmiş baskette daha başarılı olabilir. Eli sürekli rakibin formada adamın. Fizikleri de 70 den sonra bitti orada keremin direği ve rashica nın karşı karşıya golleri olsa çok rahatlayacaktık olmadı. Takımı bugün torreira dışında çok beğendim. Derbi böyle oynanır arkadaşlar unutmuşsunuz galiba.

Hahaaa
images%20-%202022-11-05T220122.038.webp

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uzun süredir böyle acı galibiyet almamıştık
Skor 2-1 ama son dakkalar gerilmeler sinir bozmalar mest oldum valla, sürekli ya olursa diye deneti 8jk ama olmadı, kudurdular
Hele bir türlü kullanamadıkları o son serbest vuruş yere yatmalarımız falan harikaydı, alın size döve döve galibiyet işte
Tebrikler cimbomum

Yanlız o bu değilde icardi ne büyük top oynadı yaa. Gollerden bağımsız söylüyorum bir 9 no ne yapması gerekiyorsa herşeyi yaptı adam. Uzunnnn yıllardır bu kadar güzel bir santrafor performansı izlememiştim.

Okanın yaptığı en iyi hamle, ezberlenmiş şekilde 75 onu oyundan alıp gomisi sokmaması oldu.

Bu oyun kim ne derse desin yetersiz. Derbiyi kazandık ok ama pozisyon bulmaya başladığımız dakikalar 2-1 den sonra kontralar. Bu oyun olmaz abicim herkes simdi derbi zaferinin sarhoşluğuna girecek ama bu oyun olmaz.

son yillarin en berbat bjksj vardi sahada

sag ve sol beksiz oynadilar neredeyse full mac

5 olcak maç utanmadan hala sağda solda konuşabiliyor rezil herifler ya neymiş top toplayıcı top atmamış. sen ne oynadın da neye konuşuyon anasını satayım. dua et 5 yemedin.

Galibiyet muhtesem.Ama oyun kimseyi tatmin etmemistir.Buda okan hocanin sucu.Yaptigi degisiklikler cok anlamsiz sacma.Ben geriye cekilen Gs izlemek istemiyorum aksine gumbur gumbur rakibi isiran.Gole doymayan bi takim izlemek istiyorum.Bugun daha cesur oynatsa eziktasi farkla yenerdik

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine çok pozisyon harcadığımız bir maç yine burada insanlarım takımı eleştirmesi. Saçma, 2 tane direkten dönen top var bunu nasıl gol atamaz Okan hoca. İcardi çok iyiydi umarım devam eder. Rashica sağ kanatta daha iyi, bonservisi alınmalı. Bu arada son vuruş, son pas işleri için artık hamam mı? Sırf o iş için antrenör mü alınır bir şey yapılmalı bir takım bu kadar pozisyon harcayamaz ve bu sadece bu senenin problemi de değil. Hamam etkinliği yapılmalı net.

Hücum aksiyonlarını beğendim bu maç ama defansta da aksine ligin başından daha kötü durumdayız. Eğer fb gibi çok atıp çok yiyeceksek tamam ama sorun şu ki ikiden fazla gol atıp maçın fişini çekemiyoruz.

Geri
Üst Alt