⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

bağırta bağırta
icaredinin 2. golü gelmese yenilirdik. 45 60 arası taraftar sus pustu. sahada iyi top olmayınca taraftar da havaya giremiyor. sürekli geriye oynadığımız dönem. 60 dan sonraw taraftar girdi işini içine mümkün değil dönmezdi o maç. hatta 3 4 olacaktı da girmedi

icaredinin 2. golü gelmese yenilirdik. 45 60 arası taraftar sus pustu. sahada iyi top olmayınca taraftar da havaya giremiyor. sürekli geriye oynadığımız dönem. 60 dan sonraw taraftar girdi işini içine mümkün değil dönmezdi o maç. hatta 3 4 olacaktı da girmedi
bizim taraftar genel olarak kötü son 1-2 yıldır

bizim taraftar genel olarak kötü son 1-2 yıldır
saha iyiyken iyi de saha bocaladımı sıkıntı. normal oda ya. ciddi çile oraya ulasmak bide sahada bneklenileni göremeyince canı sıkılıyor insanın. 2 haftada yürüdüğüm total yolu 2 günde yürüdüm herhalde.

ciddi gurbetci vardi bu arada macta. arkamda hollandalı ekip vardı kafamı s. diyebilirim.

saha iyiyken iyi de saha bocaladımı sıkıntı. normal oda ya. ciddi çile oraya ulasmak bide sahada bneklenileni göremeyince canı sıkılıyor insanın. 2 haftada yürüdüğüm total yolu 2 günde yürüdüm herhalde.

ciddi gurbetci vardi bu arada macta. arkamda hollandalı ekip vardı kafamı s. diyebilirim.
@Hakan Motz olabilir mi?

1667811397342.webp

2-0 çitleriz demiştik, ekstradan bir gol yemiş olduk. Açıkçası ilk yarı ortada pek bir şey yoktu. Oyuna ağırlığımızı 2-1 öne geçtikten sonra koyduk ve daha farklı da olabilirdi. Bu sezon tam 11 topumuz direkten dönmüş. Nerdeyse maç başı 1 direk ediyor. Icardi'yi topla buluşturabilirsek adam tam bir katil. Ama buluşturamazsak sorun Icardi'de gibi algılanıyor. Gollerinin ikisi de birbirinden klas. Dünya kupası arasına gitmeden önce derbi kazanmak güzel oldu. Önümüzdeki haftayı da hasarsız atlatırsak sert fikstürlü bu dönemi çok iyi geçmiş oluruz.

Derbi de beşiktaş ne güzel yatmaya çalışmış yerden kalkmamalarından belliydi korkaklıktan başka bir şey değil.
FhCgO0uXwAIvtsc

Saç rengini değiştirip de zortlamayan görmedim. Geçmiş olsun gol mol atamaz

@Samet Nalbant gördüğün gibi kimse mükemmel değil. Uğur'unda bazen tespitleri tutmayabiliyor çünkü hepimiz insanız ve hata yapmak bizlerin doğasında var.

umarım bir daha böyle nahoş yakıştırmalar yapmazsın

Geri
Üst Alt