Çok güzel takım olduk ya.
Başarılı olduğumuz senelerde hep aile ortamı olmuştur. Nazar değmesin 🧿
Maç sonu kaleci Muhammed:
erdem başgan cezalı değil miBöyle görkemli bir maçtan sonra Erdem Timur un ortaya çıkmaması bana tuhaf geldi. Başkası olsa fırsatı kaçırmaz, mikrofonlara şişine şişine yaptığı transferlerin büyüklüğünden bahsederdi.
Bilmiyorum ama maç ile ilgili demeç vermek için stada gitmek gerekmez.erdem başgan cezalı değil mi
Bunu bilmiyordum ustad degerli bilgi icin tesekkur ederimBilmiyorum ama maç ile ilgili demeç vermek için stada gitmek gerekmez.
@Sami KarakoçAskerden geldim,maçin tekrarini nereden bulabilirim.
Saç rengini değiştirip de zortlamayan görmedim. Geçmiş olsun bu takım gol mol atamaz
Saç rengini değiştirip de zortlamayan görmedim. Geçmiş olsun bu takım gol mol atamaz
Makara güzel ana Jesus'un balon olduğunu söylediğim postları kimse onore etmiyor kırgınımBerkay İsabetli kadar olmasa da onun 1 tık altı
Makara güzel ana Jesus'un balon olduğunu söylediğim postları kimse onore etmiyor kırgınım
Manyakların Kral'ını tebrik ederiz yavbu maçı kazanmamız halinde ibre Galatasarayımıza tam anlamıyla dönecektir.
DK sonrası da rüzgarı arkamıza alırsak vah ki vahh fenerin haline
Alanya maci 5-6'lik olacakken 2-2 bitti, Karagümrük macinda dünyalar kacti sadece 2-0 bitti, Besiktas maci 5-1 falan olacakken 2-1 bitti ve bugün de güle oynaya 10 tane atacagimiz Ofspor maci 2-1 bitti.
Artik birisine patlayalim yoksa ben patlayacagim, fici gibi olduk sise sise. Allah askina su macta tek bir gol icin yine 10 pozisyon harcamayalim. Ilk 3-4 sutta 2 gol attigimiz bir mac olsun yeter artik bu gol yolundaki beceriksizlik, gina geldi.
Rakibin kalesinde ligin en kötü kalecilerinden biri olan Volkan Babacan olacak, bunu da her topu üstüne atarak macin yildizi yapmayalim artik bir zahmet.
Ama böyle de çok güzel olduAllah'tan başka bir şey isteyeymişin bu postu atacağına
Traoreyi durdurabilirsek 7-0 yeneriz
Durduramazsak 7-2