Ben de 1-2 tane olacaktı kanksta fark etmez sen yine de yollaFotomu yolluyorum çerçeveletirsin Muradım
Ben de 1-2 tane olacaktı kanksta fark etmez sen yine de yollaFotomu yolluyorum çerçeveletirsin Muradım
Traoreyi durdurabilirsek 7-0 yeneriz
Durduramazsak 7-2
mertens çık dışarı kardeşim
mertensi devre arası katar'a yollayalım direkt
Boş bir topçu.
?Mertens bi sal bizi artık
Dünya Kupası'na gitsin anlamında demiştim.
Neler dendi
Mantıklı 😂Dünya Kupası'na gitsin anlamında demiştim.
Saç rengini değiştirip de zortlamayan görmedim. Geçmiş olsun bu takım gol mol atamaz
Bunu yazdığımda da atamıyordu. Alanya'ya tek golü ve jkye golleri vardı. Bu maçtan sonra atmaya başlamıştıreis'in icardi antipatisi akan oyunda gol atarken 1957 yılından beri varmış :d
o zaman hoca allah'tan "akan oyunda gol atamıyor" diye düşünüp oynatmamazlık etmemiş diyelimBunu yazdığımda da atamıyordu. Alanya'ya tek golü ve jkye golleri vardı. Bu maçtan sonra atmaya başlamıştı
o zaman hoca allah'tan "akan oyunda gol atamıyor" diye düşünüp oynatmamazlık etmemiş diyelim
yok bee ne suçuO zaman penaltı da atmamıştı ki. Wanda ile sorunu vardı gidip gidip dönüyordu. Akan oyunluk da bir şey yoktu. Direkt oynamıyordu zaten çoğu zaman.
Neyse Galatasaray'ın forvetinin akan oyunda 4 ayda 2 gol atmasından rahatsız olmak suçsa suçluyum.
Uğur baba her zaman haklıdır onunla baş edilmezyok bee ne suçu
biraz fazla yükleniyorsun bence icardi'ye bazen, o kadar :d