⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

Kazanırsak ekstra bir maç kazanmış olarak aşırı sevinirim şahsen. Takıma güvenim var fakat çok zor maç . Başakşehir de her takım gibi zaafları olan takım , bunlardan faydalanabiliriz fakat biz nasıl onları analiz ediyorsak onlar da bizi analiz edecek. Başakşehir bu sene büyük maçları çok iyi oynadı. ( Fenerbahçe '' her ne kadar kaybetse de '' , Beşiktaş ) . Bize karşı da önlemler alacaklar . O yüzden beraberlik güzel sonuç gibi duruyor.

CİMBOMBOM ŞAMPİYON OLMALI
KUPA ALMALI YİNE YENİDEN!

ŞAMPİYONLUK İÇİN ARMA İÇİN

Kazanırsak iki takımın öne çıktığı bir lig olur kalan haftalarda

Fenerbahçe Giresun’a takılsa dahi 30, kazanırsa 32 puan ile 13 haftayı geçmiş olacak.

Şu an

Fenerbahçe 13/30
Galatasaray 13/27
Beşiktaş 14/25
Demirspor 13/24
Başakşehir 13/24
Kayseri 14/24
Trabzon 13/23

En ideal tablo bu gibi Beşiktaş’ın kazanması hariç bu hafta bizim için. O da mağlubiyet olursa daha da pekişir ilk dediğim ve hatta Beşiktaş havlu atma eşiğine gelir Trabzon ile birlikte.

Bize ise en zor 4 takımla maçların üçünü tamamlayıp, Beşiktaş hariç ikinci yarıya büyük deplasman bırakmayacağımız ve Fenerbahçe maçı sonrası 8-9 haftalık bir şampiyonluk serisi yapabileceğimiz bir Ali Samiyen ağırlıklı fikstüre gireriz.

Yarın çok önemli çünkü avantajı bize geçirme şansı var. Ve buna izin verirler mi biz iyi oynasak bile onu da göreceğiz.

sanılanın aksıne kolay bir maç olacagını dusunuyorum.3-1 gıbı bır sonuç beklıyorum.Bu macı alıcaz.

ne anlatıyon sergen sen ya istifa mistifa, sürekli hakem hakem diye ağlamayı bilirsiniz adam 2 puan ortalaması tutturmuş bi şekilde bu hakemlerle ve bu fikstürde.

müthiş hocalık yapıyor ve oyunumuz çok iyi demiyorum da istifa falan demek deli saçması

Bıktık deplasmanlardan, fb maçımızda dışarıda ocakta. İnce detayına kadar dizayn etmiş Büyükekşi denen katıksız. Hatta kış transfer dönemini bile o maçın sonrasına atmış…

Bıktık deplasmanlardan, fb maçımızda dışarıda ocakta. İnce detayına kadar dizayn etmiş Büyükekşi denen katıksız. Hatta kış transfer dönemini bile o maçın sonrasına atmış…

Başlarına yıkmadığımız oyun kalmadı. Büyüklüğümüz rütbemiz yolumuz hedefimiz işte hep bu yüzden farklı. İnşallah bu oyunları yine yıkıp bir kez daha en büyük olduğumuzu kalemlerine iliklerine belleklerine yazdıracağız. Türkiye’dir Galatasaray!

Geri
Üst Alt