⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

1668243984456.webp

Bu maçla ilgili iki soru işareti var kafamda :
1-) Orta sahada bıraktığımız büyük boşluklar bunu yaparsak Başakşehir buradan cezalandırabilir bizi ...
2-) Emre Taşdemir- Traore eşleşmesi bize büyük sorun yaratabilir buna yönelik kademeli savunma yapmalıyız sol bek bölgesinde ...
Belirttiğim iki etkenin önüne geçebilirsek ve bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcamazsak galibiyet alabiliriz diye düşünüyorum tabi ki haftalardır süren hakem saldırıları devam etmezse bizi saha içinde yenmeleri çok zor yeter ki kenetlenip takım ruhunu kaybetmeden mücadele edelim...

Kötü hislere sahip olduğumu belirtmek isterim.

Olası bir galibiyet halinde sandıktan bayrakları çıkarırız.

Kazanırsak ekstra bir maç kazanmış olarak aşırı sevinirim şahsen. Takıma güvenim var fakat çok zor maç . Başakşehir de her takım gibi zaafları olan takım , bunlardan faydalanabiliriz fakat biz nasıl onları analiz ediyorsak onlar da bizi analiz edecek. Başakşehir bu sene büyük maçları çok iyi oynadı. ( Fenerbahçe '' her ne kadar kaybetse de '' , Beşiktaş ) . Bize karşı da önlemler alacaklar . O yüzden beraberlik güzel sonuç gibi duruyor.

Beşiktaş resmen tek kale oynamıştı o maç ama golü bulamamışlardı. Başakşehir ilk kaleyi bulan atağında gol atmıştı.
Bunun dışında bütün maç ezmişti 8taş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçta Berkan Kutlu oynamalı diye düşünüyorum orta sahayı Torreira'yı tek bırakarak rakibe kaptırmamalıyız ...

Okan hocama biraz güvenebilsem alırız bu maçı diyeceğim ama işte..

Icardi aslanım umarım bu hafta wandayla sevişmedin

hakemleri ve okan burugu nasıl durduracagız bilemiyorum

6 puanlık maç yenersek fenere ve eski çöpünede koymuş olucaz aksini düşünmek istemiyorum.

Geri
Üst Alt