⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

stoper, 1 kanat ve sol beki yerli yaparak problemi cözdügümüzü düsünüyorum.
Ben sol beki yerli yapma taraftarı değilim. Dünkü maç yanıltmasın. Elinde Dubois gibi boss bir bek varken, sağlam maçlarda sol bekte çoluk çocuk oynatmak bayağı sakıncalı.

Mertens kesilmemeli, Sergio'yu da hoca kesmez.

Nando
Boey-Nelsson-Abdül-Emre
Torreira-Sergio
Rashica-Mertens-BAY
Icardi​

Yine böyle oynatır muhtemelen. Belki sol bekte Kazımcan kupa maçında oynatılır da iyi performans gösterirse o değişebilir.

Bence rakibe göre hareket etmeliyiz.

Mesela Başak, Kadıköy veya İnönü deplasmanına çıkarken sol bekte Kazımcan veya Emre olmaz. Fakat iç saha maçlarında veya zayıf deplasmanlarda bu tolare edilebilir kabul.

Onun dışında, Muslera, Boey, Nelsson, Bardakçı, Torriera, Oliviera, Rachica, İcardi olmak üzere 8 oyuncumuz herkesin hemfikir olacağı şekilde garanti gibi.

ayni kadro ile cikariz

IBB fazla pozisyon vermiyor, bu yüzden bulduğumuzu mutlaka atmamız lazım yoksa epey zorlanırız.

BAY'ın mücadelesini çok beğendim dün, bu maçta da kuvvetle muhtemel ilk 11 oynar ve oynamalı da zaten. IBB o kadar yaşlı kurtlarla dolu olmasına rağmen diri bir takım.

Hepsinden iyi kadromuz var ama hepsinden iyi yerli kadromuz yok. Emre Taşdemir'i futbola döndürmeye, Barış Alper'i kazanmaya çalışıyoruz. Sezon başında iki futbolcu da insanların 5. tercihi falandı mevkilerinde. Kadro olarak kağıt üstünde iyi olmak başka bir dünya oyun olarak iyi olmak başka bir dünya ve oyun olarak zaten çok büyük bir sorunumuz var veortada bir sorun var zaten. Bunu göremiyorsak çok üzülürüz. Henüz çok iyi bir yerde değiliz.
Oyun olarak süper değiliz dediğim gibi bunu hepimiz görebiliyoruz, demek istediğim dk arasından önce mutlaka kazanmamız lazım, başağı gözümüzde büyütüp 1 puana razı olursak daha çok üzülürüz. Ki bitiricilik noktasında iyi olsak uçan kaçan fbyle aynı puandaydık ya da öndeydik. Bu takımları gözümüzde çok büyütmeden kalan maçları final havasında oynamamız lazım, 8 de kapanir 18 örneğinde olduğu gibi

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bernard hem sag hem sol oynuyor degil mi? Izledigim tum maclarda sadece sagda gordum gibi.
Onun icin karsisina Baris'i koymaliyiz. Kerem'i cok rahat ekarte eder.

Oyun olarak süper değiliz dediğim gibi bunu hepimiz görebiliyoruz, demek istediğim dk arasından önce mutlaka kazanmamız lazım, başağı gözümüzde büyütüp 1 puana razı olursak daha çok üzülürüz. Ki bitiricilik noktasında iyi olsak uçan kaçan fbyle aynı puandaydık ya da öndeydik. Bu takımları gözümüzde çok büyütmeden kalan maçları final havasında oynamamız lazım, 8 de kapanir 18 örneğinde olduğu gibi

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten kazanmamız lazım. O konu tartışmaya kapalı. Benim dediğim şu ki bu ligin en iyi takımı Başakşehir. İki Fener. Üç biz. Onların da deli gibi falsoları var. Ama bunu ligde cezalandırabilecek takım sayısı çok yok. Bizim defolarımız ise daha delinebilir gibi duruyor. Unutmayalım ki iki maç son dakikada gol atamasak şu anda önümüzdeki sezona bakıyorduk. Hiçbir maçı 2-3 farkla kazanamadık. Rahat bir maç izlemişliğimiz olmadı. Başakşehir'e karşı kazanmamız lazım. Beraberlikle mağlubiyet arasında fark yok. Ama tarafsız bir gözle baksam ve Finlandiya'dan iddia oynayacak bir kişi olsam net olarak Başakşehir'e verirdim oyun kalitesi olarak. Yapmamız gereken zor da olsa Başakşehir'i orada şansa mansa bile olsa yenip (iyi oyunla çatır çatır oynayarak yenersek benim de umutlarım çok yeşerir ve inşallah öyle olur tabii ki de) Dünya Kupası arasında oyunumuzu geliştirecek taktikler geliştirmek.

Zaten kazanmamız lazım. O konu tartışmaya kapalı. Benim dediğim şu ki bu ligin en iyi takımı Başakşehir. İki Fener. Üç biz. Onların da deli gibi falsoları var. Ama bunu ligde cezalandırabilecek takım sayısı çok yok. Bizim defolarımız ise daha delinebilir gibi duruyor. Unutmayalım ki iki maç son dakikada gol atamasak şu anda önümüzdeki sezona bakıyorduk. Hiçbir maçı 2-3 farkla kazanamadık. Rahat bir maç izlemişliğimiz olmadı. Başakşehir'e karşı kazanmamız lazım. Beraberlikle mağlubiyet arasında fark yok. Ama tarafsız bir gözle baksam ve Finlandiya'dan iddia oynayacak bir kişi olsam net olarak Başakşehir'e verirdim oyun kalitesi olarak. Yapmamız gereken zor da olsa Başakşehir'i orada şansa mansa bile olsa yenip (iyi oyunla çatır çatır oynayarak yenersek benim de umutlarım çok yeşerir ve inşallah öyle olur tabii ki de) Dünya Kupası arasında oyunumuzu geliştirecek taktikler geliştirmek.
Eee Fenerbahçe de iki maçını son dakikada atarak kazandı? Hem de Kadıköy'de, hem de Ümraniye ve Karagümrük gibi iki soft takıma karşı? Bir sürü maçını da 80+ golleriyle çevirdi?

O goller gitmeyebilirdi de, o zaman ne olacaktı? Elin Portekizlisi iki maç, Ümraniye-Karagumruk'ten 7 gol yiyip, 1 puan alacaktı.

Sen birini 40 derecede Antalya deplasmanda, diğerini de haksız şekilde 10 kişi kaldığın Antep maçında kazandın 90+'da.

Alanya maçında 2 puanın gasp edildi. Oynadığın oyuna bak?

Yazına kısmen katılmakla beraber, kısmen katılmıyorum.

Bu cevabı neden yazıyorum biliyor musun? Bu ligde en iyi top oynayan FB, Başakşehir ve 3. biz yazdığın için.

Bu tamamen saçma sapan bir argüman ve algı.

FB'in sadece hırsı var ve duran top organizasyonlarindan skor bulmayı biliyorlar.

Biz daha iyi oynuyoruz net şekilde. Zaten başak maçını kayıpsız atlattigimizda neler olacağını göreceksiniz.

edit yanlış başlık

bjk maci rehavet yaratmis belli
bu mac hafife alinacak mac degil

Benim izledigim Basaksehir abarttiginiz kadar iyi takim degil.Az pozisyon verdigi dogrudur fakat bize karsi bol bol pozisyon vereceklerini dusunuyorum.Bitiricilik noktasindaki zaafiyetimizi yenersek lig de zorlanacagimiz takim olmaz.

Mac icine gelicek olursak geriye cekilen,gol yememeye calisan ve yapilan degisikliklerdeki kurgu bu sekilde olursa hocanin, o zmn kayseri sokunu ve dun macdaki son 10-15 dklik stresi yasariz.Okan hoca, bu hatasindan hic ama hic ders almiyor.

Ilk 11 cok yuksek iht. ayni kalacaktir.Okan hoca, keremin kulagini cekip gereksiz calimlardan uzak tutup,defansa yardim ettirirse o zaman Barisi mertens yerine oynatabilir.Emre hoca, son maca gore plan yapacaktir.Muht. Icardiyi baski altinda tutacaktir.Yardimci st. noktasinda baris butun planlari bozabilir.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt