Zaten kazanmamız lazım. O konu tartışmaya kapalı. Benim dediğim şu ki bu ligin en iyi takımı Başakşehir. İki Fener. Üç biz. Onların da deli gibi falsoları var. Ama bunu ligde cezalandırabilecek takım sayısı çok yok. Bizim defolarımız ise daha delinebilir gibi duruyor. Unutmayalım ki iki maç son dakikada gol atamasak şu anda önümüzdeki sezona bakıyorduk. Hiçbir maçı 2-3 farkla kazanamadık. Rahat bir maç izlemişliğimiz olmadı. Başakşehir'e karşı kazanmamız lazım. Beraberlikle mağlubiyet arasında fark yok. Ama tarafsız bir gözle baksam ve Finlandiya'dan iddia oynayacak bir kişi olsam net olarak Başakşehir'e verirdim oyun kalitesi olarak. Yapmamız gereken zor da olsa Başakşehir'i orada şansa mansa bile olsa yenip (iyi oyunla çatır çatır oynayarak yenersek benim de umutlarım çok yeşerir ve inşallah öyle olur tabii ki de) Dünya Kupası arasında oyunumuzu geliştirecek taktikler geliştirmek.
Eee Fenerbahçe de iki maçını son dakikada atarak kazandı? Hem de Kadıköy'de, hem de Ümraniye ve Karagümrük gibi iki soft takıma karşı? Bir sürü maçını da 80+ golleriyle çevirdi?
O goller gitmeyebilirdi de, o zaman ne olacaktı? Elin Portekizlisi iki maç, Ümraniye-Karagumruk'ten 7 gol yiyip, 1 puan alacaktı.
Sen birini 40 derecede Antalya deplasmanda, diğerini de haksız şekilde 10 kişi kaldığın Antep maçında kazandın 90+'da.
Alanya maçında 2 puanın gasp edildi. Oynadığın oyuna bak?
Yazına kısmen katılmakla beraber, kısmen katılmıyorum.
Bu cevabı neden yazıyorum biliyor musun? Bu ligde en iyi top oynayan FB, Başakşehir ve 3. biz yazdığın için.
Bu tamamen saçma sapan bir argüman ve algı.
FB'in sadece hırsı var ve duran top organizasyonlarindan skor bulmayı biliyorlar.
Biz daha iyi oynuyoruz net şekilde. Zaten başak maçını kayıpsız atlattigimizda neler olacağını göreceksiniz.