Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Hırs bu ligde en önemli şey zaten. Bizde hırs olmazsa Fener farkı atıp geçer. Her maçı 1 farkla kazanıp kazanıp şampiyon olamazsın. Farklı kazanabildiğimiz maç yok. Her maçta ıkına ıkına oynuyoruz. Organize atak çok olmuyor. Olunca da faydalanamıyoruz. Fenerbahçe ise dövüyor rakipleri. Keşke biz de rakipleri dövebilsek. En son hiç sevmediğim bir hoca olan Tudor zamanında döverek kazanıyorduk içeride dışarıda. Onun da sonu berbat bitti de FT gelip kurtarmıştı gerçi. Öyle ya da böyle ben bizim oynadığımız oyunu beğenmiyorum şu anda ve Başakşehir karşısında yeterli olmaz gibi görünüyor. Hele ki Avrupa'daki Başakşehir bu ligdeki her takımı öttürür. Umarım biz biraz baskı kurabiliriz adamlara karşı. Kadıköy ve Dolmabahçe deplasmanlarıyla birlikte yılın en zor iki üç maçından biri. Hayırlısı olsun ve siz haklı çıkın.Eee Fenerbahçe de iki maçını son dakikada atarak kazandı? Hem de Kadıköy'de, hem de Ümraniye ve Karagümrük gibi iki soft takıma karşı? Bir sürü maçını da 80+ golleriyle çevirdi?
O goller gitmeyebilirdi de, o zaman ne olacaktı? Elin Portekizlisi iki maç, Ümraniye-Karagumruk'ten 7 gol yiyip, 1 puan alacaktı.
Sen birini 40 derecede Antalya deplasmanda, diğerini de haksız şekilde 10 kişi kaldığın Antep maçında kazandın 90+'da.
Alanya maçında 2 puanın gasp edildi. Oynadığın oyuna bak?
Yazına kısmen katılmakla beraber, kısmen katılmıyorum.
Bu cevabı neden yazıyorum biliyor musun? Bu ligde en iyi top oynayan FB, Başakşehir ve 3. biz yazdığın için.
Bu tamamen saçma sapan bir argüman ve algı.
FB'in sadece hırsı var ve duran top organizasyonlarindan skor bulmayı biliyorlar.
Biz daha iyi oynuyoruz net şekilde. Zaten başak maçını kayıpsız atlattigimizda neler olacağını göreceksiniz.