⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

ulan gelde dellenme, sükür bari giresuna giderker dedim baktim bu fb yine evinde oynuyor, valla burda bi dümen var!

Bjk maci oncesi gibi rahatim

Bizi anca hakem durdurabilir ligde en tehdit edici oyun bence bizde icardi de acildiki mac gunu gelsin istiyorum

3 puanli sisteme gecildiginden beri sadece 1 kez 4 sezon üst üste bos gecmisiz. bu sene sampiyon olamazsak 2.kez böyle olacak.

cl ye direk takim gönderilene kadar kimin sampi olduğu umurumda degil ( bizden baska)

başak-1 istanbul-3 sivas- 3
A.Gücü-3 fb-1 hatay-3
Antalya-3 Giresun-3 Ümraniye-3
ts-3 antep-3 paşa-3
konya-1 Adana-3 Kayseri-3
Alanya-3 Gümrük-3 jk-1
başak-3 istanbul-3 sivas-3
fb-3 hatay-3

85 puan. Bir iki maçtan dört puan inebilirim. En kötü 81 diyorum.

fbnin fikstüre göre tahminlerim

giresun- 3 ts-1 hatay-3
GS-1 antep-3 ümraniye-3
paşa-3 adana-1 konya-3
kasyeri-1 alanya-3 jk-1
gümrük-3 ankara-3 başak-1
istanbul-3 sivas-3 giresun-3
ts-3 hatay-3 antalya-3
GS-0 antep-3

83 yapıyor. Bir iki yerde onlara da insaflı davrandım, onu da diyeyim. Düşersek 79 falan olur. .d.d

Bence lig 75 gibi biter normalde ama böyle de giderse beklediğim fark oluşmuş olacak.
Sezon sonu bakacağız bakalım .d.d

itimadım yok,güvenim de yok.okan gecen macta da abuk subuk değişiklikler yaptı.hakemler zaten fırsat kolluyo her an.zor maç

1 puan değerli bu maç öyle bir maç arkadaşlar. Yenilirsek soru işaretleri olur gelecek adına.

Bu maçta kazanmamız için bulduğumuz pozisyonları atmamız lazım.Sene başından bu yana olduğu gibi xgnin altında kalırsak kazanma ihtimalimiz yok

kafada bitirmiş gs kombini

3 puan alabileceğimizi düşünüyorum ama ne olursa olsun en olumsuz sonuçta dahi minimum 1 puan almalıyız. Başakşehir takımında pek bir şey olduğunu düşünmüyorum orta sahasında 2 tane 35'lik adam var kanatlarını durdurursak oyunun tüm hakimiyeti ve avantajı bize geçer onları normal şartlarda baya zorlarız.

Saç rengini değiştirip de zortlamayan görmedim. Geçmiş olsun bu takım gol mol atamaz

Geri
Üst Alt