- 2 Temmuz 2011
- 137.254
- 58.421
- 5.488
Merakımdan soruyorum şu an Okan gitse yerine kim gelirse şampiyon olabileceğimizi düşünüyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merakımdan soruyorum şu an Okan gitse yerine kim gelirse şampiyon olabileceğimizi düşünüyorsun.
Vallaha Fatih hoca zamanında da bu şekilde bir kolay fiksturu yazıp oynamıştik. Ama sonu hüsran olmuştu. Sezonuda hatırlayamadım. Dediğin gibi kendimizden sorumluyuz. Benim dikkat çekmek istediğim yer ise Okan hoca bile buna odaklanmisKatiliyorum, super dogru bir tespit.
Ayrica, fiksturumuz iceride 1-2 mac fazla olmasi disinda yine dengeli. Rakibin bize nazaran zorlasacak ancak biz kendimizden sorumluyuz.
Fener'e patlasak keskeAlanya maci 5-6'lik olacakken 2-2 bitti, Karagümrük macinda dünyalar kacti sadece 2-0 bitti, Besiktas maci 5-1 falan olacakken 2-1 bitti ve bugün de güle oynaya 10 tane atacagimiz Ofspor maci 2-1 bitti.
Artik birisine patlayalim yoksa ben patlayacagim, fici gibi olduk sise sise. Allah askina su macta tek bir gol icin yine 10 pozisyon harcamayalim. Ilk 3-4 sutta 2 gol attigimiz bir mac olsun yeter artik bu gol yolundaki beceriksizlik, gina geldi.
Rakibin kalesinde ligin en kötü kalecilerinden biri olan Volkan Babacan olacak, bunu da her topu üstüne atarak macin yildizi yapmayalim artik bir zahmet.
bunu sadece gs gurmeleri bilir.Topla ceza sahası içinde buluşma: 38
Gol beklentisi : 3.1
Şut: 22
İsabetli şut: 13
MS:
Başakşehir 2-1 GALATASARAY
maalesef...
Bence bu kadro hiç dirençli değil. Özellikle sol taraf baya baya zayıf. Kanatları son maç gibi iki yönlü Rashica-Barış yapmak ve 2. forvet olarak Mertens'le oynamak rakip için daha çok sorun çıkaran bir düzen.Icardi
Mertens Sergio Rachica
Berkan torrerira
Emre T. Abdul nelsson Boey
Muslera
Bu şekilde dirençli bir ortasaha ile başlayabiliriz.
Başakşehir zaten ortası çok kalabalık oynuyor ve çok sabırlı oynuyorlar.