Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Puan kaybını düşünmek bile istemiyorum. Fenere o psikolojik ferahlığı vermemeliyiz dk arasına girerken. Döt korkusuyla girmeliler o araya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acil seni de spora başlamaya davet ediyorum.Ayna karsisinda pumplu kol fotosu atmaya benzemez yigidim. Futbol zor istir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yavaştan moda girelim.
Bugünkü galibiyet sadece 3 puan değil çok daha fazlası var umarım net skorla hakem faciası yaşamadan alırız galibiyeti ...İnanılmaz önemli yav 3 puandan öte pskolojisi çok önemli bu maçın. 1-0 olsun bizim olsun şu araya şu maçı alıp girelim lütfen.
Bu maçta şapkadan tavşan çıkaracak adama ihtiyaç var Mertens'in en gerektiği maç benceMuslera
Boey,nelson,apo,dubua
Rashica,serg,toreira,berkan,barış
İkardi
İşte kazanacak kadro
Hücum olarak haklısın ama işin savunma kısmı var başak uyuz bi takım 3lü os oynuyolar biz ikili kalırsak hücum değilde müdafaayı düşünmek zorunda kalabiliriz mertens boşa çıkar,osya yakın oyna desen oynatmanın mantığı yokBu maçta şapkadan tavşan çıkaracak adama ihtiyaç var Mertens'in en gerektiği maç bence