⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

Dünya kupası arasının nasıl bir moral ile geçeceğini belirleyebilecek bir maç; yenemiyor isek yenilmeyelim.
1-0 dahi galip gelsek çok pozitif olacak idi, ancak 7-0 gibi bir skor ile birlikte şimdi ciddi bir özgüven olacak. :) Kupa arasını hazırlık maçları ile iyi değerlendirir ve formu sürdürür isek, leziz olur :hat:

Traoreyi durdurabilirsek 7-0 yeneriz

Durduramazsak 7-2

IMG_0330.webp

Bu mactan sonra sanssizligimizi yikip gecmisizdir umarim. Ayrica takima bu skordan sonra ayri bir özgüven geldigini düsünüyorum. Önemli olan DK sonrasi Baskan'in dedigi gibi showa devam etmek.

Doğum günüm de Galatasarayımızın bana güzel bir hediyesi oldu. Üzerimizde ki ölü toprağını attık
Nice mutlu yaşlar, en güzel hediyen bu sezon gelecek şampiyonluk olsun. Sevdiklerinle birlikte geçireceğin uzun ömürler dilerim ♥

bize bi sesli sohbet lazim bu forum icinde sesli mesaj acayip keyifli olur 😍

Ohhh be abicim yemin ediyorum nefis bir ara final oldu. Tadı damağımda kaldı. Başakşehir'i bir şekilde 1-0 falan yenelim de DK arasına öyle girelim, fikstür dönene kadar puan farkını 4-5 bandında tutalım diye dua ediyordum ama fazlası oldu ;D;D;D Giresun'un menerime kayması yetmezmiş gibi Galatasaray'ım da hökümet takımına 7 tane salladı.

Bu sezon için gerçek anlamda ilk defa her yönüyle doğru ve çok iyi bir Galatasaray seyrettim ve çok mutluyum. Bjk maçında Icardi'nin sanat eseri golleri ve 2. golden sonraki 10-15 dakikalık periyot dışında herkesin aksine ben takımı beğenmemiştim. Benim normal şartlarda beraberlik de iyi olur diyeceğim bir maçı 7-0 kazandı takım helal olsun. Hele Kerem - Icardi - Rashica üçlüsü muazzam oynadı. Yaparsa bizi bu 3'lü şampiyon yapar bugün gördüm. Çok şükür Kerem'i de geri kazandık.

DK sonrası kaldığımız yerden devam etmek ümidi ile... :hat::uiyy::cigara:

Geri
Üst Alt