Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelsson'un kaçırdığı pozisyonRashica direk
Abdulkerim direk
Icardinin plasesi
Mertens bir tik agir kaldigi pozisyon
7 tane attik ama yine de kacirdik. Attigimiz goller de oyle belese atilan goller degil. Bi rashicanin ki belki oyle ama onda da topa dokunmasa icardiye gidiyordu top. Saga cektiginde kaleciyle karsi karsiya kalacakti

Sergionun yerden sert kestiği top da var nelsson vurdu direğin dibinden auta gittiRashica direk
Abdulkerim direk
Icardinin plasesi
Mertens bir tik agir kaldigi pozisyon
7 tane attik ama yine de kacirdik. Attigimiz goller de oyle belese atilan goller degil. Bi rashicanin ki belki oyle ama onda da topa dokunmasa icardiye gidiyordu top. Saga cektiginde kaleciyle karsi karsiya kalacakti
insanlari kandirmaktan vazgecin artik
gsye iyilik yapmiyorsunuz bu sekilde
eger fb sampiyon olsun diyorsaniz okana destek vermeye devam edin tabii
sampiyon olursak SL gidersek kalir bence maasi 5 olsa bile 3 senelik sözlesme yapilsin. biz bu paralari diagne cöpene verdik icardiya mi vermeyiz?bizim mutlaka gomis ve seferden kurtulup dembele ayarında 9 numara almamız şart cünkü seneye icardiyi tutamayız heleki şampuan olursak mutlaka kafa takımlardan teklif alır
dembele üzerine tartısılmayacak klasta bir golcü
kapışıyoruz ediyoruz ama hepsinin içinde keşke GSli olsaydık ulan hayali var sdgfds
Şu hayranlıklarına bakar mısınız. Ben fbli hiç kimseye bu hisleri beslemiyorum misal. Harbiden gereksiz eleştiri gizli hayranlıkmış.![]()
Kesin var bir şeyler ya. Aşırı fanatikleri dışında çoğu bu ikili gibi zaten. İzlerken ulan nereden fbli olduk havası alıyorum. Böyle tiplerle uğraşasım da gelmiyor, zaten fb vurmuş diyorum shghhjbu 20li yaşlarda olanların çoğu kripto gsli olabilir yıllardır şampiyonluklarımızı izliyorlar
30lu yaşlarda olanlar ise uefa kupasından dolayı. alexli dönem olmasa fbli bulamazdık gibi