SL 22/23 H:14 | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | MS | 12 Kasım

Bunlar niye habire iç sahada oynuyo şaka mı bu fikstür :d
Defalalarca söyledik

Bunca yıldır ligi takip ederim

Bu yaşıma kadar böyle bir fikstür görmedim

En sıkışık maç yaptıkları dönemde bir tane doğru düzgün deplasmanları yok

Zaten Bjk ve Konya olmak üzere adam akıllı 2 deplasmana çıktılar orda da puan bıraktılar

Millet DK sonrası zor deplasmanları var diyor da

İyi de DK sonrası maçları kalmıyor

Millet uçuyo kaçıyo falan diyo da bu şikecilerde bi halt yok dünya kupasından sonra paldır küldür düşerlerse gram şaşırmam.Banko şampiyon ilan edilmeleri de bizim işimize gelir bırakalım stres onların üzerinde olsun.

Bu karaktersiz Fenerliler şimdiki kek fikstürlerine gıkını çıkarmıyor. Herkes salağa yatmış durumda.

DK sonrası deplasmanları ve muhtemel puan kayıpları başlarsa, "TFF ikinci devre önümüzü kesmek için böyle zor fikstür ayarladı" diye ağlayacaklardır.

Bunlar böyle haysiyetsiz insanlar.

Buna hepimiz şahit olacağız.

fikstürün 2. yarısında da yorgunken, sakatlıklar varken bu maçları dışarıda oynayacaklar ne dert ettiniz şu işi ya..

En son boyle objektif takilanlardan birine dumduz gidicem..
Sonra adimiz barbar olur!

Objektifliklerinin bilmemne yaptiklarim

Ya korler ya da Galatasarayli gorunumlu Kuslar baska bir aciklamasi olamaz zira.
Kubat abi bu sayfayı bilmiyorum ama genelde bu sayfalar ücreti karşılığında satılıyo sürekli el değiştiriyo böyle sayfalar.Geçmişte attığı tweetlerde Galatasarayla ilgisi yoksa bu dediğim olaya geliyo gibi.Dünkü Maç'ı izleyipte bu kadar objektif gözükülmez bence dediğim gibi bu şekilde 1 kuştur :D

Dünkü maçtan sonra bile halen bunları yalayan sözde Galatasaraylılar mı var gerçekten?
Evet, biz çok iyi değiliz. Ama şu hakem bozuntuları adam gibi maç yönetselerdi bugün biz değil bunlar 5 puan gerimizde olurlardı.

herifler 7-8 günde 3 macı kadıköyde oynadılar bazen avrupa dahil

camia olarak bu yuzden gaza gelmeleri normal, ben minimum 8-9 puan fark açılır diyordum sezon başı fikstür avantajıyla ama daha 5'te kaldı

en büyük sıkıntı trabzon ve beşiktaş'ın ligden kopması oldu

arkalarında bir tek biz varız, başak maçını kesinlikle kazanmalıyız, kazanamazsak kadıköy deplasmanı bu senenin kaderini belirler

8 maç içerde 5 maç deplasman onlar da

İstanbulspor
Kasımpaşa
Beşiktaş
Konyaspor
Ankaragücü

Şu ana kadar. En çok maçı ve deplasmanı biz yaptık diyen Jesus’a duyurulur.

Bizim maçı da etkiler bu maç fb puan kaybederse daha iştahlı oynarız

ulan buda bariz ayarlama son mac evinde ohh miss daha erken oynatiyor birde al önüne bak gs derbiye gitsin morali bozuk oynasin gibisinden, dün tvde dediler adamlar tek ankarayla konyaya deplasmana gitmisler 😂

Normalde giresun buyuklerin yoluna tas koyan bir ekip ama son donemi kotu gecirmisler. Fener handikapli kazanir gibi duruyor.

Geri
Üst Alt