SL 22/23 H:14 | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | MS | 12 Kasım

Spiker küllerinden doğdu adeta golden sonra.

Valencia nın attığı gollerin yarısı penaltı söyleyeceklerim bu kadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim anlamadığım önde basmayip bukadar boşluğu nasıl veriyor bu Giresun. Sol tarafları yok adamlarin

fenerbahçe yine muhteşem futboluyla gözümüzün pasını siliyor

Penaltı olmasa bir bk oynamayan takım işte. Dilerim Allah'tan, Arena'da bırakırsınız o şampiyonluğu. Cayır cayır yansın içiniz.
o kutlu günde o iğrenç takımın taraftarları ağlarken ben viskimi yudumluyor olacağım bu kadar adaletsizliğe bu kadar kanunsuzluğa rağmen kaybedecekler kim neye inanıyorsa ona inansın kimisi ilahi adalet desin kimisi karma

o kutlu günde o iğrenç takımın taraftarları ağlarken ben viskimi yudumluyor olacağım bu kadar adaletsizliğe bu kadar kanunsuzluğa rağmen kaybedecekler kim neye inanıyorsa ona inansın kimisi ilahi adalet desin kimisi karma
Aynen öyle. Az önce ben de dedim. Denizli zamanında, biraz olsun empati yapmıştım bu hak etmeyen guruha. İnsanlığıma denk gelmişti ama ben de bu sene alırsak GS kupalı bardağımla içeceğim keyif çayıyla o ağlamalarının tadını çıkaracağım. Allah büyük...

O hakemleri de onları eğitenleri de, para ile satın alanları da, atayanları da, ve son olarak bu Galatasaray olmasında düzenine çanak tutan ya da kurgulayan kim varsa ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Az biraz bile inancınız olmadığını görmek de güzel.

Bizim anlatmaya çalıştığımız bunların 10’da 1’i bize vermiyorlar
Sonra vayy fener uçuyor

Geri
Üst Alt