Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.613
- 6.944
- 1.248
Akıl sağlığıniz için izlemeyin. Akşam kendi maçımızda gerekenleri yapacaklardir zaten. Ben 2 maçı kaldıramam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kutlu günde o iğrenç takımın taraftarları ağlarken ben viskimi yudumluyor olacağım bu kadar adaletsizliğe bu kadar kanunsuzluğa rağmen kaybedecekler kim neye inanıyorsa ona inansın kimisi ilahi adalet desin kimisi karmaPenaltı olmasa bir bk oynamayan takım işte. Dilerim Allah'tan, Arena'da bırakırsınız o şampiyonluğu. Cayır cayır yansın içiniz.
salai'ye kart vermedi. itiraz eden giresunluya verdi
1tane rakibi çivileme jokeri kazandisalai'ye kart vermedi. itiraz eden giresunluya verdi
Aynen öyle. Az önce ben de dedim. Denizli zamanında, biraz olsun empati yapmıştım bu hak etmeyen guruha. İnsanlığıma denk gelmişti ama ben de bu sene alırsak GS kupalı bardağımla içeceğim keyif çayıyla o ağlamalarının tadını çıkaracağım. Allah büyük...o kutlu günde o iğrenç takımın taraftarları ağlarken ben viskimi yudumluyor olacağım bu kadar adaletsizliğe bu kadar kanunsuzluğa rağmen kaybedecekler kim neye inanıyorsa ona inansın kimisi ilahi adalet desin kimisi karma