- 2 Temmuz 2011
- 137.263
- 58.430
- 5.488
komutanım bu mactan önce de Türkiye kupası macı varmış.ayın 21 indeMuslera cezalı olduğu için rahat rahat ilk 11 yapabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
komutanım bu mactan önce de Türkiye kupası macı varmış.ayın 21 indeMuslera cezalı olduğu için rahat rahat ilk 11 yapabiliriz
Saatler belli degil henuz. Oylesine yazdim sanirim Sofascore'da boyle yaziyordu. Ama henuz belli degil galiba.abi saati net mi @Alper Altun 19:00 da baslar herhalde de mi
Sarı kart cezaları ligde çekiliyor kupada değilkomutanım bu mactan önce de Türkiye kupası macı varmış.ayın 21 inde
Tam ariza yeminle.Vasat mis bizim takimin hocası değilmiş dedi klavyator
bunu öğrenmemde iyi oldu ama ben ligden önce kupada takımı görme şansımız var,demek istemiştimSarı kart cezaları ligde çekiliyor kupada değil
Saatler belli degil henuz. Oylesine yazdim sanirim Sofascore'da boyle yaziyordu. Ama henuz belli degil galiba.
Buyuk ihtimal Cumartesi'ye verirler maci, cunku kupa maci Sali gunu.Tarihlerde belli değil. Tüm maçları 25.12 gösteriyorlar
Tarihlerde belli değil. Tüm maçları 25.12 gösteriyorlar
Aha şimdi Y yedik
Vazgeç kanka harbiden vazgeç bak manyak olursun.