⚽ SL 22/23 H:15 | Galatasaray 2-1 İstanbulspor | MS | 25 Aralık

Mehmet Yeşil ve Valon Ethemi kart sınırında İstanbulspor’da

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu 6 haftalık arada kim çok çalışırsa o sağlam başlar. Kimin hocası çok çalışırsa o avantajlı başlar. Okan hoca için 6 hafta güzel fırsat.

Havaya hiç girmeye gerek yok. Son yıllarda garanti gordugumuz maçlar hep sıkıntı oldu. şans yanımızda olup 2 farkı yakaladikmi rolantide takılıp maçı kazasız atlatalim kafi. Dünya kupasına giden topcularimiz sağlam döner insallah

Uçup kaçmıyorum ama takıma güvenim tam. Kart cezalarının da böyle bir maçta aradan çıkması isabet oldu. Yine başrollerde olacak klas ayaklarla işi çözeriz. DK arası geldi diye futbola ara vereceğimizi düşünmüyorum hatta daha da farklı bir GS bekliyorum. Haydi aslanlar 🥰

Aynı motivasyonla devam etmeliler
Ev sahibi slowluğuna girmemeliler

Bu maçta farktan ziyade direk kazanmaya odaklanmalıyız. Aynı hafta FB'nin, Trabzon deplasmanında olası puan kaybı ile geleceğimiz liderliği sezon sonuna kadar bırakmadan devam ettirebiliriz.

Bu maçta kalde okan
Hazırlık maçındaki gibi yumurtlamaz inşallaj

Fb maçında garip goller yiyen kaleciye bakalım bakalım bize nasıl oynuyo

Hem hazırlık maçlarında hemde kupa maçında Okan'ı oynatıp bu maça güzel şekilde hazırlayabiliriz diye düşünüyorum. Okan gibi bir kaleci sezonda 2-3 maç kalede rahatça durabilmeli.

Kaç gün kaldı maça,

Öncesinde sıkı bir kaç dostluk maçı yapılmalı.

6 hafta var, bir hazırlık kampı süresi
Havaya girmeden çalışmaya devam
Kayıplar hep küçümsenen maçlarda geliyor
Konsantrasyon

Geri
Üst Alt