Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanilmaz adaletsiz davraniyor okanHazırlık maçlarında göz dolduran gençlerden hiçbiri şans bulamadı.
O maçlarda herkes tarafından beğenilmeyen Berkan, PvA ve Mata oynadılar ama.
Pilot kameradan oyuncu dışarı vurdu sanıyordum ama arka çekimden bakınca inanılmaz bir kurtarış yaptığını fark ettim elleriyle kurtarmaya kalksa topa yetişmesi imkansız hatta şöyle diyim Muslera olsa bu topu kurtaramazdı vücudunu büyüterek öne doğru ayağının ucuyla topa dokunuyor. Okan Koçuk'un son dönemlerindeki kötü performansı sonrası bu kurtarışı yaptığı içinde ayrı tebrik ediyorum.
Dünya Kupası finalindeki Martinez 'in son dakika kurtarişini yapmış Okan, hakkını teslim edelim.
Pilot kameradan oyuncu dışarı vurdu sanıyordum ama arka çekimden bakınca inanılmaz bir kurtarış yaptığını fark ettim elleriyle kurtarmaya kalksa topa yetişmesi imkansız hatta şöyle diyim Muslera olsa bu topu kurtaramazdı vücudunu büyüterek öne doğru ayağının ucuyla topa dokunuyor. Okan Koçuk'un son dönemlerindeki kötü performansı sonrası bu kurtarışı yaptığı içinde ayrı tebrik ediyorum.
Mertens abim su an ilk 11 oynayacak durumda degilmertensin net faullerini sanki vermedi hakem?ben mi yanlış gördüm?
Hakemlik bir maç olmadı belki Abdülkerim pozisyonunda sarı kart fazla oldu onun hariç genel yönetimi iyiydi.mertensin net faullerini sanki vermedi hakem?ben mi yanlış gördüm?
Derbi biletleri kaç para haberin var mıBu ünlüler de hep böyle maçlarda piyasada oluyor yaw. Derbi müsabakaları gibi. Her zaman destek olsalar keşke. İşlerine geldikleri zaman mekandalar sghhjk
Derbi biletleri kaç para haberin var mı