⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

Rizayi en son deplasmanda nezaman yendik epey uzun zaman oldu sanırım ki hatirlayamadim

Yetmez dede yetmez

1-0 2-1 beni mutlu etmiyor. Kuduruyorum içimde kalıyor
Bende istiyorumda İstanbul pozisyona girmeden 2gol atıyordu bize biz 20 pozisyon kaçırıyoruz çünkü ilerdekiler fiziken düşük mertens ve gomis. Rashisca sakatlıktan cikti. Kerem zaten top kaptirma makinesi

Ön tarafta kaliteyi ve atletikligi arttirmaliyiz sorunumuz bu

Bende istiyorumda İstanbul pozisyona girmeden 2gol atıyordu bize biz 20 pozisyon kaçırıyoruz çünkü ilerdekiler fiziken düşük mertens ve gomis. Rashisca sakatlıktan cikti. Kerem zaten top kaptirma makinesi

Kanka keşke haci raytımız olsa var ya oyun 2x daha etkili olur, raşik haci icardi aynı anda sahada olsa offf

Rashica toparlamıştır. Sivas maçında daha diri oynar. Sergio da belki oynarsa golleri sıralayabiliriz.

Icardisiz son maç. Kazasız belasız atlatalım inş

İçimden bi ses maçın adamı Kerem olacak diyor. Bu aralar zor ihtimal ama içerdeki 2021 Kasımpaşa maçı gibi bi etki bekliyorum.

Kanka keşke haci raytımız olsa var ya oyun 2x daha etkili olur, raşik haci icardi aynı anda sahada olsa offf
Ben hacı righti begenmiyomda atletizm lazım defans arkasına koşan adam istiyorum. Kerem basaksehir maçında neden iyi gözüktü çünkü oyun kurmaya calismadik topu verdik

Geri
Üst Alt