Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.101
- 39.429
- 3.993
Nolursa olsun yenilmemeliyiz 1 puan bile çok çok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste budur1puan iyi filan geçelim bu işleri. 3 puan alacaksin
Savunmaları eskisi gibi değil pozisyonlar bulacağımız aşikar ama atmak mesele. Yine kale dibinden gol kaçırmış gomis sıratı gözümün önüne geliyor1puan iyi filan geçelim bu işleri. 3 puan alacaksin
Ağzını miranda kerr yesinMertensin 2 golü var
Defansi iyi yapalım 1 0 da olsa kazanalım.Savunmaları eskisi gibi değil pozisyonlar bulacağımız aşikar ama atmak mesele. Yine kale dibinden gol kaçırmış gomis sıratı gözümün önüne geliyor
Ağzına bal çalayım. Güzel post1puan iyi filan geçelim bu işleri. 3 puan alacaksin
WuhuuAğzını miranda kerr yesin
Yetmez dede yetmezDefansi iyi yapalım 1 0 da olsa kazanalım.
Bülent Ersoy yesin. O daha iyi yer
Bi ara sivas depi ne kolay geliyordu bize. 3pt yazıyorduk kafadan. Bi bakarsın başak tarifesi uygularızDefansi iyi yapalım 1 0 da olsa kazanalım.
Bi an ağzını çalkalıyım okudum dedim lan noluyoAğzına bal çalayım. Güzel post
Bende istiyorumda İstanbul pozisyona girmeden 2gol atıyordu bize biz 20 pozisyon kaçırıyoruz çünkü ilerdekiler fiziken düşük mertens ve gomis. Rashisca sakatlıktan cikti. Kerem zaten top kaptirma makinesiYetmez dede yetmez
1-0 2-1 beni mutlu etmiyor. Kuduruyorum içimde kalıyor
Fesat herifBi an ağzını çalkalıyım okudum dedim lan noluyo
Kanka keşke haci raytımız olsa var ya oyun 2x daha etkili olur, raşik haci icardi aynı anda sahada olsa offfBende istiyorumda İstanbul pozisyona girmeden 2gol atıyordu bize biz 20 pozisyon kaçırıyoruz çünkü ilerdekiler fiziken düşük mertens ve gomis. Rashisca sakatlıktan cikti. Kerem zaten top kaptirma makinesi
Ön tarafta kaliteyi ve atletikligi arttirmaliyiz sorunumuz bu
Rashica toparlamıştır. Sivas maçında daha diri oynar. Sergio da belki oynarsa golleri sıralayabiliriz.Bende istiyorumda İstanbul pozisyona girmeden 2gol atıyordu bize biz 20 pozisyon kaçırıyoruz çünkü ilerdekiler fiziken düşük mertens ve gomis. Rashisca sakatlıktan cikti. Kerem zaten top kaptirma makinesi
Ön tarafta kaliteyi ve atletikligi arttirmaliyiz sorunumuz bu
Ben hacı righti begenmiyomda atletizm lazım defans arkasına koşan adam istiyorum. Kerem basaksehir maçında neden iyi gözüktü çünkü oyun kurmaya calismadik topu verdikKanka keşke haci raytımız olsa var ya oyun 2x daha etkili olur, raşik haci icardi aynı anda sahada olsa offf