⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

Tüm kanallar cayır cayır ağlıyor. Söz konusu Galatasaray lehine karar oldu mu, yangın yerine çeviriyorlar ortalığı. İptal nedenini ben de anlamadım ama şu pozisyon Fenerbahçe, Trabzon, Beşiktaş lehine olsaydı asla böyle birinci dakikadan yangın yapmazlardı. “Görüntüler gelince izleyeceğiz” falan diye zırvalarlardı.

Bugün uyku uyuyamaz bu Galatasaray düşmanları.

Yani durust olmak lazim, iyi oynamadik. Rakipte iyi oynamadi hani onlar iyiyken biz degildik degil. Sebebi, en buyuk sebep ise zemin ve hava sartlari. Simdi, boyle bir ortamda ancak boyle goller olurdu, bugun sansimiz yanimizdaydi. Kritik eksiklere ragmen harika bir 3 puan oldu bu. 1 deplasman daha erittik boylelikle.

Bu çok kudurtucu bir galibiyet oldu rakiplere. Bize de aynı derecede endişe verici bir galibiyet. Büyük şans 3 puanla çıkmamız buradan.

İlk kısım doğru.
İkinci kısım, değişiklik sebebiyle öyle oldu.
Kaçırdığımızda oldu. Sivas deplasesine de başakşehir gibi 1 puan yazdım ikisinden de 6 puan aldık. fbye de öyle diyorum. İnşallah onun da sonu böyle olur.

ali moçum ağlamazsa olmaz.Ağalayacaklar listesi mamalılar ( ekrem ,ahmet doberman,) sonra Galatasaray düşmanları rixa kıltekin ve tabiki tüm febe yönetimi ve ahmet nur çebi

Oynadığımız oyun 1 puanı hakediyordu fakat Okan hocaya ders olmalı bu maç 2.yarilar neden dusuyoruz

Bütün kanallarda yorumcular ağlıyor yok hakem şöyle böyle o kararı neye göre vermiş kimse anlamamış sanki her kararlarını anlatmak zorundalar bunlara.

Çok ta güzel oldu pek te güzel oldu...

Adam doğru yönettiği maçı nasıl bu hale getirdi bilmiyorum. Belki bi iki hatası var ama kritik kararları doğru.

Bazı hakemleri hiç sevmem..çünkü alayı Galatasaray düşmanı..Tabiki tetikçileride var..
Ama şu futbolcular en az hakemler kadar rezalet.Heleki bugünkü maçta sivaslı şerefsziler resmen hakemle oynadılar.
Şu ülkede iyi niyetli hakemlerin işi çok zor.

Erdoğan gibi karaktersiz adamlar varken şu hakemi konuşmak şerefsizlikdir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

medyadaki satılık köpeklere 15 haftadır var'dan gs lehine bir tane karar çıkmış mı sormak lazım.

Geri
Üst Alt