⚽ SL 22/23 H:16 | Sivasspor 1-2 Galatasaray | MS | 29 Aralık

Levent Tüzemen: "Galatasaray kazanınca Gültekin Onay sinir küpü oldu. Zor geliyorsa Galatasaray maçlarında yorum yapma lütfen!"

İlk kısım doğru.
İkinci kısım, değişiklik sebebiyle öyle oldu.
Kaçırdığımızda oldu. Sivas deplasesine de başakşehir gibi 1 puan yazdım ikisinden de 6 puan aldık. fbye de öyle diyorum. İnşallah onun da sonu böyle olur.
Endişe verici olan tarafı maçları tutmakta zorlanıyor olmamız. Eksiklerimiz de vardı ama var diye ısrarla sakatlık çıkarabilecek adamları oynatması rahatsız edici. Bugün PvA ya, Seferovic'e hatta Berkan ve Kerem'e rağmen 3 puan aldikysak çok şanslıyiz.

2792AF45-20DB-43DE-991A-BE656DF78091.webp

Canım taze kan istiyor..!

Şu iptal edilen pozisyonda ofsayt ise anlayan var mı? Açıklayacak illa vardır bir sey

Bütün spor camiası kudurmuş şekilde kulübümüze saldırıyor. Gs geçen sene Ankaragücü bu sene ise Alanya maçında göz göre göre katledilirken tek bir kişi konuşmadı. Pozisyon tam anlamıyla karambol, her ne olursa olsun "hakemler de insan, hata yapabilir" demek istiyorum.

Yani durust olmak lazim, iyi oynamadik. Rakipte iyi oynamadi hani onlar iyiyken biz degildik degil. Sebebi, en buyuk sebep ise zemin ve hava sartlari. Simdi, boyle bir ortamda ancak boyle goller olurdu, bugun sansimiz yanimizdaydi. Kritik eksiklere ragmen harika bir 3 puan oldu bu. 1 deplasman daha erittik boylelikle.
ilk yarı maçı 0-3 yapıp bitirebilirdik, o derece iyi oynadık aslında

Geri
Üst Alt