SL 22/23 H:17 | Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 3 Ocak

Fikstür olayına katılmıyorum eğer aleni ayarlamalı ise bile bu sikecilerin avantajına değil zararına fikstür çünkü hiçbir takım kol gibi deplasman fikstürüne 2.devrede çıkmak istemez fikstür şu an tamamen bize dönüyor
Yalı Koç'un cildirmasida bu yüzden
Ayarlamaya bende katılmıyorum ve 2. devre zor fikstüre oynamanın dez avantajına da katılıyorum ama diğer taraftan bakınca da, yeni kurulmuş bir takım + lig yeni başlıyor uyum süreci vs. derken kol gibi bi fikstür ile karşı karşıya bırakılıyoruz. Sorsalar hangisini tercih edersin diye, rakibimin devre dışı kalıp, kendi içinde kaos yaşamasını isterim derim. Bu süreçten iyi çıkamasaydık, yangın yeriydi buralar. Fb 1 kaybeder, 2 kazanır yine götürürdü işi, bizim saçma sapan zor fikstürden güçlü ve lider çıkmamız bütün ayarlarını bozdu adamların.

Fikstür olayına katılmıyorum eğer aleni ayarlamalı ise bile bu sikecilerin avantajına değil zararına fikstür çünkü hiçbir takım kol gibi deplasman fikstürüne 2.devrede çıkmak istemez fikstür şu an tamamen bize dönüyor
Yalı Koç'un cildirmasida bu yüzden
Fener'e yürü ya kulum derken bizi derdest edip 2.yariyi formalite haline getireceklerdi. Planlanan minimum 8-10 puan fark idi ama adamlar 1 puan geriye düsünce kudurdu.Ümraniye ve Giresun maclari + bizim bazi galibiyetler hesaplarinda yoktu.

Besiktas bizim maca yeni bir teknik direktörle cikti. Sivas maci mantar baglayan bir tarlada oynandi vs...

Antalya oyun olarak hiç umut vermiyor. Ayrıca ödemeler yapılmıyormuş. Belki yeni yılla birlikte bir çözüm bulunmuştur.

Anadolu kulüplerinin büyük maçlardaki hikayesi her zaman farklı oluyor. Antalya, Adana Demirspor, Kayseri, Sivas, Antep ve diğerleri genelde atmosfer ve oyuncuların konsantrasyonu üst düzey oluyor. Bu maç ne olursa olsun zor geçecektir tribünler tamamen dolu olması ve oyuncularında artık çıkış maçı olarak görmesi fener karşısında bence galip gelebilirler.

nuriyi kovarlar bu maçtan sonra.nerde nuride fbnin oyununu çözecek akıl,zeka

Antalya yeni stadina gectiginden beri alinan skorlar:

Antalyaspor 4-2 Fenerbahce
Antalyaspor 1-0 Fenerbahce
Antalyaspor 0-1 Fenerbahce
Antalyaspor 0-0 Fenerbahce
Antalyaspor 2-2 Fenerbahce
Antalyaspor 1-2 Fenerbahce (Antalya 10 kisi kalmis, Perotti'nin kendini yere atmasina hakem penalti vermisti)
Antalyaspor 1-1 Fenerbahce
Fener buradan puan alamazsa derbi de bunlar sahaya bile girer. :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nuri hoca büyük hayal kırıklığı oldu maalesef bu maç sonrası kovulmasını bekliyorum.

Burdan en kötu beraberlik ciksa ve biz macimizi kazansak ne guzel olur. Papazin çayirina sulalemiz rahat çikariz

2-1 Antalya alır.
Dk 31 Güray Vural
Dk 55 Hacıvat
Dk 78 Enner Penaltcia

Penaltcia dk 89da bir penaltıdan da yararlanamaz.

Antalyaspor un sakatlık açıklamasına bak profesyonelce bilgilendirme var tahmini nezaman geri döner sakatlığı nedir herşey yazılmış ise
Bizde ise oyuncunun sakatlandığıni muhabirlerden öğreniyoruz nekadar süreceğini ise bilen olmuyor herkes sallıyor
İletişim konusundaki durumumuz bu

Fernando oynayacak mı orası önemli fernando olmadan 2 pas yapamıyolar orta sahada çünkü

Bu fb kadar ballı takım yoktur oynayacağı rakiplerin bir sürü eksiği formsuzluğu olur hep genelde antalyanin da çok eksiği var üstelik takım da formsuz son maçlarda keşke bi beraberlik koparabilseler ama bu şartlarda çok zor

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beraberlik iş görür. Kadıköye 3 puan önde gideriz.

Geri
Üst Alt