- 3 Haziran 2015
- 56.727
- 65.862
- 4.143
Olasi puan kaybi bunlari mental olarak yaristan koparir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayarlamaya bende katılmıyorum ve 2. devre zor fikstüre oynamanın dez avantajına da katılıyorum ama diğer taraftan bakınca da, yeni kurulmuş bir takım + lig yeni başlıyor uyum süreci vs. derken kol gibi bi fikstür ile karşı karşıya bırakılıyoruz. Sorsalar hangisini tercih edersin diye, rakibimin devre dışı kalıp, kendi içinde kaos yaşamasını isterim derim. Bu süreçten iyi çıkamasaydık, yangın yeriydi buralar. Fb 1 kaybeder, 2 kazanır yine götürürdü işi, bizim saçma sapan zor fikstürden güçlü ve lider çıkmamız bütün ayarlarını bozdu adamların.Fikstür olayına katılmıyorum eğer aleni ayarlamalı ise bile bu sikecilerin avantajına değil zararına fikstür çünkü hiçbir takım kol gibi deplasman fikstürüne 2.devrede çıkmak istemez fikstür şu an tamamen bize dönüyor
Yalı Koç'un cildirmasida bu yüzden
Fener'e yürü ya kulum derken bizi derdest edip 2.yariyi formalite haline getireceklerdi. Planlanan minimum 8-10 puan fark idi ama adamlar 1 puan geriye düsünce kudurdu.Ümraniye ve Giresun maclari + bizim bazi galibiyetler hesaplarinda yoktu.Fikstür olayına katılmıyorum eğer aleni ayarlamalı ise bile bu sikecilerin avantajına değil zararına fikstür çünkü hiçbir takım kol gibi deplasman fikstürüne 2.devrede çıkmak istemez fikstür şu an tamamen bize dönüyor
Yalı Koç'un cildirmasida bu yüzden
Fener buradan puan alamazsa derbi de bunlar sahaya bile girer.Antalya yeni stadina gectiginden beri alinan skorlar:
Antalyaspor 4-2 Fenerbahce
Antalyaspor 1-0 Fenerbahce
Antalyaspor 0-1 Fenerbahce
Antalyaspor 0-0 Fenerbahce
Antalyaspor 2-2 Fenerbahce
Antalyaspor 1-2 Fenerbahce (Antalya 10 kisi kalmis, Perotti'nin kendini yere atmasina hakem penalti vermisti)
Antalyaspor 1-1 Fenerbahce

Pogolski mi poborsky mi her neysepodolskiye güveniyorum
Yine kitabın ortasından konuştun KEMALİMOlasi puan kaybi bunlari mental olarak yaristan koparir.