SL 22/23 H:17 | Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 3 Ocak

Bu sezon lig boşuna oynanıyor 10–11 sezonundan bile daha şaibeli

O pozisyonda adamın Osayi’yi engellemesi gibi bir durum yok ki. Top alakasız bir yerde, Osayi de Antalyalının yanından topa doğru gidiyor. Zaten araları 5 metre, duyan da bir adım mesafede zanneder. Açıkça operasyon çektiler.

Son bir haftadır yaşananlar biz Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız demek bana göre. Ne gerekiyorsa yapacaklar bu amaç uğruna, her türlü operasyon beklenir bunlardan.

O pozisyonda adamın Osayi’yi engellemesi gibi bir durum yok ki. Top alakasız bir yerde, Osayi de Antalyalının yanından topa doğru gidiyor. Zaten araları 5 metre, duyan da bir adım mesafede zanneder. Açıkça operasyon çektiler.

Son bir haftadır yaşananlar biz Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız demek bana göre. Ne gerekiyorsa yapacaklar bu amaç uğruna, her türlü operasyon beklenir bunlardan.
umarım acıklar hakemler

Canım Atam ülkenin bu kadar iğrençleşeceği günleri bilse hiç uğraşmazdı ya kurayım diye

Hücumda bir adam ofsayttaysa ileriye atılan her top, topun kime geldiğinden bağımsız olarak ofsayt olacak sanırım bundan sonra. Ben bu akşamdan bunu anladım.

Nerede bu var kayıtları ???

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala deminki pozisyonu savunanlar var. Belkide türkiye futbol ligin 100 senelik tarihinde ki en saibeli golü.

Geri
Üst Alt