SL 22/23 H:17 | Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 3 Ocak

Reis o kadar haklısınki..Yemin ederim bizim başımızdaki adamlardan her sene nefret ediyorum.
Ulan herkese sokayım Galatasarayın hakkını savun..yok adalet herkese olsunmuş da bilmemne.bizim başımuzdaki çapsızlar senelerdir türk futbolunu kurtaracağım diye Galatasarayı unuttular.Ulan ben şerefsiz rakiplerin başkan veya yöneticilerinden bir defa fair play ne bileyim türk futbolunu kurtarma sözü duymadım.
Yeter artık arkadaş sokacağım türk futboluna..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aga açıklama yapmasak o bile kabul yapıyosak sonuç yani etki görmek istiyorum

Bizim iş artık kavga etmeden önce vururum he,bak vururum demeye döndü,bunu 10000 kere söylersen vuramayacağın anlaşılır ve demenin etkisi kalmaz ya o hesap

Bizimkiler açıklama yapınca tffnin umursadığını falanmı düşünüyo nedir hiç uyaranda yok iplenmiyosunuz diye

Twitterda 2 ergen sapladıkkkkk,yuppiiiii falan yazınca gereğini yaptık sanıyolar ayar oldum iyice

Alanya maçınıda buz gibi 2 puanımızı yemişlerdi zaten. Bunlar sezon başından beri kolpa penaltılarla kollanıyor birde bu maçta gazlarını almak için saçma sapan rezalet gol iptali çıkıyor bu ülke batmış

Sivas'tan sonra Antalya'da da Otokoç reklamı gördüm. Anadolu takımları Koç ile arayı bozmamak için sert açıklama yapmıyor
En basit örneği rıza Çalımbay ben bir Anadolu kulübünün doğransa bile fener aleyhinde yaygara çıkardığına şahit olmadım henüz.

Jesus golümüz verilmedi ayrica Antalyanin gol iptali dogru karar hakemi kutlarim diyor

jesus dalga geçiyor

rosinin golü geçerli antalyanin golü geçersiz diyor, var'i tebrik ediyor

Yıllardır futbol izliyorum bu var çıktığından beri ben böyle bir ofsayt kararı verildiğine daha şahit olmadım. Böyle bir karar ancak sadece bizim ligimizde fener lehine çıkabilirdi onuda görmüş olduk. Yazıklar olsun diyorum. hayatımın en iyi kararlarından birini de bu şaibeli ligin dekoderini iade etmiş olmam sanırım izlenebilir bir gram yeri yok çünkü.

Abi Hagi pasifken aktif oldu müdahale etti diyorlarda. Top oraya atılmıyor ki. Top oraya atılmazken adam aktifte olsa pasifte olsa ne alaka.

Bilerekmi hata yapıldı acaba alanya maçı yerine bu maçın kayıtlarını vermek için,bu hata yapılmasa alanya maçını açıklamak zorunda kalacaklardı

O maçta çok pis şeyler döndü peşini bırakmayın

Yusuf günay sız ulan şu var odasına al kayıtları getir kulübe heykelini dikelim

var kayıtlarının açıklandığı gün böyle bir skandal

Ben Sivas maçından sonra sesi titreyen gözleri dolan kıp kırmızı 40 kişi ile yayına çıkan Güntekin i göremedim bugün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt