- 10 Haziran 2019
- 9.844
- 8.430
- 793
Tam seyircinin içini ısıtmalık bir hava
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkanla miçonun sakatlanması lazımÖzgür Baran bu maç 11 çıkmayacak ise bilmem kaç bin taraftar önünde içeride ne zaman çıkacak Berkan - Midsö ile ne üreteceğiz ben anlamadım ya.
30mt den füze yollayan Emre K. Unutmaattığı golden sonra sevinmeyen bir taylan görüyorum
ne anlatıyon murat forumu bırakmaya yer aramaForumda en çok şaşırdığım cümlelerin arasında olur bu cümle kanksBu 2 olayın bağlantısı tam zirvedeyken forumu bırakabilirim artık yav
![]()
O beste hizli soylendiginde guzel oluyor yawholigan taraftar görmek istiyorum 5-0 olsada sen gözümün nuru falan sıktı artık!!! HAAAAA HHÜÜÜÜÜOĞĞĞĞĞ sesleri eşliğinde tamamlanmalı maç.
SARI LACİVERTE 1 HAFTADA 2 KERE ATTIRICAZ ORALIMGaza getirici yorumlar görmek istiyorum
napcazKalkın ulan!
BanlıyolarGaza getirici yorumlar görmek istiyorum
Alper admin bu ara çok sevecen şansını dene derimBanlıyolar
Adanmış hayatlar bestesi maç içinde söylenebilir de. Arabesk besteler maçın sonlarında farklı öndeysen veya maç bitimiyle birlikte söylenmeli. Mesela liverpool taraftarı maç içinde durduk yere you will never walk alone söylemiyor.O beste hizli soylendiginde guzel oluyor yaw
Yerine sevemem, onu benim gibi sevme falan embesillikleri once tribunden silmek lazim