⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

Nando
Dubois nelsson abdulk Pva
Berkan midtsjö
Rashica mertens baris
Gomis

Oldu. Abdulk + mertens aman dikkat

Mertens bence kart görmeden tamamlar adam kurt topçu ama apo beni tedirgin ediyor mevkii de sıkıntı

İcardi yedekte değil aslında mata da monte edilebilirdi 11 e ama hayırlısı

Mertens bence kart görmeden tamamlar adam kurt topçu ama apo beni tedirgin ediyor mevkii de sıkıntı
Istedigi kadar kurt olsun, normal bir foulde bile sari ceker bu ….ler. Bir de Mertens + Abdulkerim rahat oynayamazlar bu mac. Mertens yerine 4-4-2 yapabilirdil rashica forvete, yada Yusuf 10 a

Ankaragücü'nün 11'i: Bahadır, Malcuit, Uros, Mujakic, Marlon, Diack, Taylan Antalyalı, Zahid, Emre Kılınç, Chatzigiovanis, Sowe.

Yav Abdülü niye oynatıyorsun ya hele de bu omurgasız herif varken, haftaya Eminle çıkmak zorunda kalırsak geçmiş olsun o çocuk o atmosferi kaldıramaz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mecburuz cunku cok eksik var ve bu mac Fener macindan daha onemli. Olasi puan kaybi sonrasi Fener maci daha problemli olacak bizim acimizdan. Ilk once bu maci almaliyiz. Fener macinda muhtemel maglubiyet bir sorun degil sonucta kadikoy deplasmani. Icerde ama puan vermemeliyiz..

bu maçın önemi > fb maçı

fb maçının karşılığı var, onlar da asy'e gelecek.

ancak içeride ankaragücüne yarım puan bile bırakma lüksümüz yok.

o yüzden kadro doğru.

Mecburuz cunku cok eksik var ve bu mac Fener macindan daha onemli. Olasi puan kaybi sonrasi Fener maci daha problemli olacak bizim acimizdan. Ilk once bu maci almaliyiz. Fener macinda muhtemel maglubiyet bir sorun degil sonucta kadikoy deplasmani. Icerde ama puan vermemeliyiz..
Mecbur olduğumuzu düşünmüyorum bu takım stopersiz bile çıksa tokatlamalı bu tarz rakipleri.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk 11 güzel eksikleri düşündüğümüzde ideal bir kadro. Erken bir golle maçı hiç strese sokmadan kazanırız umarım

Sarı laci
Deneme maçı sanırım bu bir nevi heaa

Gomise sövmeyiz yine inşallah.Bu sefer sok şu topları kaleye reis.

Geri
Üst Alt