- 27 Ocak 2010
- 132.380
- 97.463
- 5.488
internetteki hamlelerimize dikkat edelimEditledin sandım gerçekmiş aw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
internetteki hamlelerimize dikkat edelimEditledin sandım gerçekmiş aw
Degil tabi, surekli yagmur icinde olan Ingiltere'den tut daha gecen Dunya kupasini organize eden Katar'da cimler kaymak gibiydi. Bu isi bir bizim Turk insani beceremiyor.Bu mevsimde normal değil mi bu kadarı ya?
Degil tabi, surekli yagmur icinde olan Ingiltere'den tut daha gecen Dunya kupasini organize eden Katar'da cimler kaymak gibiydi. Bu isi bir bizim Turk insani beceremiyor.
Istedigi kadar kurt olsun, normal bir foulde bile sari ceker bu ….ler. Bir de Mertens + Abdulkerim rahat oynayamazlar bu mac. Mertens yerine 4-4-2 yapabilirdil rashica forvete, yada Yusuf 10 aMertens bence kart görmeden tamamlar adam kurt topçu ama apo beni tedirgin ediyor mevkii de sıkıntı
Mecburuz cunku cok eksik var ve bu mac Fener macindan daha onemli. Olasi puan kaybi sonrasi Fener maci daha problemli olacak bizim acimizdan. Ilk once bu maci almaliyiz. Fener macinda muhtemel maglubiyet bir sorun degil sonucta kadikoy deplasmani. Icerde ama puan vermemeliyiz..Yav Abdülü niye oynatıyorsun ya hele de bu omurgasız herif varken, haftaya Eminle çıkmak zorunda kalırsak geçmiş olsun o çocuk o atmosferi kaldıramaz.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mecbur olduğumuzu düşünmüyorum bu takım stopersiz bile çıksa tokatlamalı bu tarz rakipleri.Mecburuz cunku cok eksik var ve bu mac Fener macindan daha onemli. Olasi puan kaybi sonrasi Fener maci daha problemli olacak bizim acimizdan. Ilk once bu maci almaliyiz. Fener macinda muhtemel maglubiyet bir sorun degil sonucta kadikoy deplasmani. Icerde ama puan vermemeliyiz..
Adam takımın en golcüsüGomise sövmeyiz yine inşallah.Bu sefer sok şu topları kaleye reis.