⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

Biraz karamsar bir msj olabilir fakat evimizde garanti gözüyle bakılan maçlarda sıkıntı yaşıyoruz. Bu maç da onlardan biri gibi gözüküyor. Ankaragücü son 4 deplasmanda yenilmemiş, hatta evinde son Ümraniye mağlubiyetine kadar 5 maçtır kaybetmemişti. Ümraniye maçında da 3 puanı hakeden taraftı.

Sivas maçından sonra oluşan algıdan sonra hakem kararlarının da aleyhimize yönelik olacağını söyleyebiliriz.

Derbi öncesi çok ciddiye alınması gereken bir maç. Eksikler çok zaten bir de kafalar derbide olursa puan kaybı yaşayabiliriz. Bu maçı derbi kadar önemli görüyorum gözümde, umarım ona göre hazırlanırız.

Bizim her maçımız hemen hemen aynı senaryo da ilerliyor, dünya kadar pozisyona gir, atama, saçma sapan gol ye, rakibe oyunu ver, zor bela kazan ya da puan kaybı. Şu bitiricilik işini çözemedik senelerdir

Kararimi degistirdim. Derbiye Emin ile cikilmaz. Bence bu macta direk Emin baslasin.

Muslera
Dubois nelsson ross tasdemir
Torreira berkan
Yunus mata rashica
Gomis

Ulan zaten ilk 5 hafta forvet yoktu sonra İcardi düzelecek diye 2-3 hafta geçti ..Vicdansız herif 5 maç oynayip ağzımıza 1 parmak bal çaldı..Devre arası muhakkak bir forvet alınmalı sirf aşk adamına güvenerek 2. Yarıya cikilmaz

fener maçına bu kadar odaklanmak manasız. ocak ayında ligin kaderi belirlenmez. yenilsek de sıkıntı olmaz. daha ilk yarı bile bitmedi.

o yüzden akıllar bu maçta olmalı. sezon sonuna kadar artık içerde puan kaybetmemeli bu ekip. rotasyon motasyon intihar olur.

İçerde 6 maç yaptık. Biri Giresun mağlubiyeti, diğeri Alanya beraberliği. Kazandığımız 4 maç da 2-1 bitti. Alanya'da son dakikada yemesek o da 2-1 bitiyordu. Bu maçın da hayli sakat geçeceğini düşünüyorum. Boey'in eksikliğini ararız. Apo'nun sınırda olması kritik.

İçerde 6 maç yaptık. Biri Giresun mağlubiyeti, diğeri Alanya beraberliği. Kazandığımız 4 maç da 2-1 bitti. Alanya'da son dakikada yemesek o da 2-1 bitiyordu. Bu maçın da hayli sakat geçeceğini düşünüyorum. Boey'in eksikliğini ararız. Apo'nun sınırda olması kritik.

acı tahlil

giresun maçı dedin beni 9 yerimden bıçakladı

dışarıda da kolay geçmiyor ki. bu sene böyle gidiyor.
başakşehir istisnasını saymazsak kolay geçti denilecek tek maç karagümrük'tü. orada da rakip 10 kişi kalmasa gol atamayacaktık belki de.

normalde böyle ilerlenmez ama bir şekilde direnmeyi başarıyoruz maçlarda.

FKG 0-2 (10 kisi kalmis rezalet bi ekip) ve IBFK 0-7 disinda her macimiz tek farkla bitti.
Bizim macta panter kesilip Fener macinda süt dökmüs kediye dönen Gökhan Akkan sakat görünüyor.

Geri
Üst Alt