- 18 Mayıs 2011
- 49.978
- 52.972
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle daha iyi oldu aslında. Kudurtucu 3 puanlar aldık. Şurada bazı maçlarda rahatlarız diye düşünüyorum.dışarıda da kolay geçmiyor ki. bu sene böyle gidiyor.
başakşehir istisnasını saymazsak kolay geçti denilecek tek maç karagümrük'tü. orada da rakip 10 kişi kalmasa gol atamayacaktık belki de.
normalde böyle ilerlenmez ama bir şekilde direnmeyi başarıyoruz maçlarda.
Kadikoyden puan puana donersek bu periyotta baya acariz farki gibiBöyle daha iyi oldu aslında. Kudurtucu 3 puanlar aldık. Şurada bazı maçlarda rahatlarız diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 185935
ali koç buna baksa kupayı gs müzesine koyarBöyle daha iyi oldu aslında. Kudurtucu 3 puanlar aldık. Şurada bazı maçlarda rahatlarız diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 185935
Bir de maclari kendimiz zora sokuyoruz. Dünkü maci mesela ilk yarida bitirmeliydik.dışarıda da kolay geçmiyor ki. bu sene böyle gidiyor.
başakşehir istisnasını saymazsak kolay geçti denilecek tek maç karagümrük'tü. orada da rakip 10 kişi kalmasa gol atamayacaktık belki de.
normalde böyle ilerlenmez ama bir şekilde direnmeyi başarıyoruz maçlarda.
Gaza gelme hemen ahbap. Paşa ve Ümraniye biraz rahat geçer. Belki Hatay. Gerisi yine zor.O nasıl fikstür bekudurmamak elde değil
rüyanda ancamartta şampiyonluk...
O nasıl fikstür bekudurmamak elde değil