⚽ SL 22/23 H:17 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 4 Ocak

İyice gaza geldi anadolu bebeleri. Her maç hakeme itirazlar bilmem ne. Net penaltımız verilmedi, son dakika Kerem sakatlandı diye hakeme kızıyor mal.

Okanı severim ama şu takıma bir katkısı bulunmamakta. 3 puan almak güzel ama her öne geçtiğimizde sürekli aynı sıkıntıları yaşamak artık iyice can sıkmaya başladı .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Almamız gereken puanı aldık

Kazımcan yerine PVA, Boey yerine Dubois, Toreira yerine Berkan, Oliviera yerine Berkan, Kerem yerine BAY, Icardi yerine Gomis olunca futbol bu kadar oluyor, iyi bile kazandık

6 as futbolcumuzdan yoksunduk gayet normal oyun

Sabaha kdar oynasak Ankaragücü gol atamazdı, şansa bala çizgiye direğe çarpa bir top girdi hepsi bu, Emre Kılınç'ın kafası dışında öyle bir atakları yoktu

Biz son 15 dakika yine saçma saçma goller kaçırdık

Derbi öncesi iyi bir galibiyetti

Taylan'cigim al o sinsi sinsi gulusunu simdi yallah

Omer Erdogan'cigim, sevgili sikeci takimin eski teknik direktoru, sen de al o gol sonrasi yumrugunu sana da yallah

Şunu artık net anladım ki biz formamızla lideriz sadece. Ne oyun , ne teknik direktör , ne oyuncu grubu ben gümbür gümbür geliyorum demiyor daha da kötüsü diyemiyor.
yapma ya.bjk ve basaksehir macından sonra da böyle düşündün mü?ilk 11den 6 eksikle cıktıgımız,gomisin 70 dk oyunda kaldıgı,gomis ve midsö yüzünden 9 kişi oynadıgımız,anholtun rakibe calıstıgı mactan sonra konusmak kolay.

şu eksik kadrolu kötü oynayan takım bile 3ü bulsa 5e gidecekti.dün 4-5 eksikli antalyaya karsı fbyi de gördük

Berbat bir oyun evet ama şampiyonluk böyle maçlardan geçiyor işte çok şükür şu oyuna rağmen kaptık 3 puanı

PVA'yı saymıyorum bile kerem ve yunusa ya adam gibi oynayın ya da kendinize takım bulun denilmesi lazım

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk defa Berkan ı beğendim. Bay için de aynısını düşünmeye başlamıştım ancak adam bir iyi iş yapınca götü kalkıyor sonrasında dikkatsiz oynuyor.. ciddiyetini sürdürse potansiyel net

Okan buruk bu nasıl rezalet bir oyun.Bu nasıl sahaya yerleşim.Yemin ederim forma götürüyor işi.
Arkadaş oyunclara duracağı yeri neden söylemiyorsun.Beceremiyorlarsa gönderin arkadaş..yeter yahu.

Barış isterse 100 gol atsın topçu falan değil.Kerem,yusuf falan bunlara kaldıysak yandık.
Orta sahaya falan hiç girmiyorum.Heleki bekler.
Adamların santraforu cirit attı yahu bizim yarı sahada.

Ama oyunclarım bu kadar rezalet görünmesinin en büyük sebebi hem top rakipdeyken hem bizdeyken saha yayılışı..
Bizim oyuncuların birbirine saygısı yok.Birbirleriyle yardımlaşma yok.Sahada beraber oynama durumu yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gomis, mertens, berkan ve bizim 2 stopere teşekkürler.

hoca dahil geri kalan herkes şapkayı önüne koyup düşünsün. özellikle hocada ciddi sıkıntılar var.

bu takım şampiyon olursa aslan payı mertens ve oyunculardadır. okan şu performansıyla hiçbirşey haketmiyor.

Geri
Üst Alt