⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

İcardi ne kadar kolay gösteriyor yalnız o vuruşu, yarabbim o nasıl bi rahatlıktır.
O vuruşu yapmaya giderken Almaya'ni Brezilya artığı 7. gol gibi bir şey çıkar mı dedim içimden ve yıldız şovunu yapti.Fener taraftarı da kabul etmiş ki gol sevincinde formayı çıkartıp taraftara gösterince tribün sahaya inmedi

IMG_7863.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlız 2-0 bitseydi galibiyet biraz yavan kalacaktı sanki. Hani böyle güzel bir yemek yersin ama üstüne tatlı yiyince tamam şimdi oldu dersin yaa. Üçüncü gol tam o şekil oldu. İcardinin atmış olmasına da ayrıca sevindim
son gol gelmeden once dedim icimden icardi son dakika yaz bir tane be efsane ol diye kirmadi beni.

son gol gelmeden once dedim icimden icardi son dakika yaz bir tane be efsane ol diye kirmadi beni.
Valla aynısını ben de dedim. Hatta şöyle diyim maç 2-0 yeneceğimiz artık garanti. Ama en çok son golde bağırdım. Sanki o golle kazanmışız gibi Evi inlettim resmen

3 önemli maçta 12 gol attık başakcity fb ve bjk

kalan 14 maç 20 gol :D

Bence bizim için bu gösterge önemli.Demekki kapanan takımlara karşı zorlanıyoruz..Boş alanda özellikle tüm orta saha ve ileri uç oyuncuları daha rahat hareket edebiliyor..Ama dar alanda pek etkili olamıyolar..
Devre arasında buna göre doğru takviyeler lazım. kadromuz yeterli deyip rehavete kapılmayız inşallah.
Bu şamiyonluğu riske atmamalıyız Galatasaray düşmanlarına karşı eze eze şanpiyon olmalıyız.Bunları sevindirmemeliyiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok güzel foto
birazdaha az şopsuz olsa daha iyi olurmus tabii

Geri
Üst Alt