Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.922
- 12.847
- 2.538
Bütün spor medyasında moraller çok bozuk. Koç beslemeleri sizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O vuruşu yapmaya giderken Almaya'ni Brezilya artığı 7. gol gibi bir şey çıkar mı dedim içimden ve yıldız şovunu yapti.Fener taraftarı da kabul etmiş ki gol sevincinde formayı çıkartıp taraftara gösterince tribün sahaya inmediİcardi ne kadar kolay gösteriyor yalnız o vuruşu, yarabbim o nasıl bi rahatlıktır.
ulan su hatira yazilarini uzun boylu biri yazsin apo falan yok mu takimin hepsi kisa boylu anasini satayim
son gol gelmeden once dedim icimden icardi son dakika yaz bir tane be efsane ol diye kirmadi beni.Yanlız 2-0 bitseydi galibiyet biraz yavan kalacaktı sanki. Hani böyle güzel bir yemek yersin ama üstüne tatlı yiyince tamam şimdi oldu dersin yaa. Üçüncü gol tam o şekil oldu. İcardinin atmış olmasına da ayrıca sevindim
Valla aynısını ben de dedim. Hatta şöyle diyim maç 2-0 yeneceğimiz artık garanti. Ama en çok son golde bağırdım. Sanki o golle kazanmışız gibi Evi inlettim resmenson gol gelmeden once dedim icimden icardi son dakika yaz bir tane be efsane ol diye kirmadi beni.
3 önemli maçta 12 gol attık başakcity fb ve bjk
kalan 14 maç 20 gol![]()
Ben zaten millet mac sirasinda burada nasil yaziyor anlayamiyorum. Ben mesela sadece maca odakliyim. Forum falan dikkatimi dagitir. Ilginc ve saygi duyuyorum yazanlara.Ulan ne koyduk be şimdi girebildim