Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
benim hissettiğim bir şeyin sana göresi nasıl oluyor?Bana göre görüyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim hissettiğim bir şeyin sana göresi nasıl oluyor?Bana göre görüyorsun.
Bizimkiler de yapıyor ahbapOnu hakeme soylemek lazim
Skor alalım
Geçmişe dayanan tecrübeler, verilen cevap tarzı, ve sayre. Kendini kandırma.benim hissettiğim bir şeyin sana göresi nasıl oluyor?
vesaire o. Skor alalım!Geçmişe dayanan tecrübeler, verilen cevap tarzı, ve sayre. Kendini kandırma.
lan bu bein sports muhabiri berke gayretli ts'li neden floryadan yayın yapıyor
lan bu bein sports muhabiri berke gayretli ts'li neden floryadan yayın yapıyor
Gecen sezon nasil bir avantaji vardi ?Ya dostum, Allah aşkına, burası Galatasaray. Bu takımda kimler oynadı kimler. Kerem savuruk, dengesiz, bir oyuncu. Anca anadolu topçusu olur. Bu sene tek avantajı kaliteli topçular ile oynaması. Kerem yatsın kalksın dua etsin Galatasaray gibi bir klüpte oynayabildiğine.
Konuyu Kerem tartışmasına çevirmek istemiyorum. Bu benim düşüncem. Sen farklı düşünebilirsin doğal olarak.
Hadi öyle olsun Emrah'ım. Vallahi yenilmeyelim kâfi, beraberlikte iyi sonuç derim.vesaire o. Skor alalım!
bein sports gsli muhabir bile barındırmıyor!!! bu kadar skandal yayıncı olmaz!!!
Geçen sezon kadro kalitesi baya kötüydü. O yüzden 13. olan takimda iyiymiş gibi göründü, ama işte en iyi oyuncun Kerem olunca 13. filan oluyorsun.Gecen sezon nasil bir avantaji vardi ?
2023'te Barış reisin ödülünü sen alacaksın bu gidişle kanks yavbein sports gsli muhabir bile barındırmıyor!!! bu kadar skandal yayıncı olmaz!!!