⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Sosyal medyada karsima cikiyor acayip simarmis bunlar. Anlamadigim bi ozguven gelmis. Sanirsin ligde 10 yildir sampiyon olamayan biziz. Galibiyetten eminler falan acayip uyuz oldum. Size var ya aksam bir yaslarsak tarihinizde en cok aglayacaginiz mac olacak. Kendinizi 1. Haftadan itibaren sampiyon ilan ettiginiz senede sizi rezil edip uzerine sampiyon olalim allahim senden en buyuk istegim bu sene sampiyon olalim!!

Pva 11deyse maca çıkmayalım.

- Forvette Barış kanatlarda Rashica-Kerem olabilir
- Forvette Mertens kanatlarda Rashica-Kerem olup orta sahayı üçleyebiliriz.
- Forvette Icardi kanatlarda Barış ve Kerem ile çıkabiliriz.
- Forvette Icardi orta sahada Berkan-Oliveira(Torreira) şeklinde çıkabiliriz.

Bence onlarca kadrodan sonra çıkma ihtimali en yüksek olan kadroların bunlar olduğunu düşünüyorum. Hangi kadro çıkarsa şaşırmayacağım açıkçası. Son yıllarda bu kadar fazla kadro olasılığıyla çıktığımız bir derbi hatırlamıyorum sol bekte yerli kullanamamak bunda çok etkili oldu.

Son düzenleme:
Bizim burda çarşı şimdiden yanmaya başlamış derbi ateşiyle :D Polisler full dolu :D Ben de yolda giderken yol benim hakkım karşıdan gelen araba benim gittiğimi bile bile yanımdan hızla geçti.Geçerken baktım aynası benim arabaya denk gelecek.Hızla aynasını elimle kırdım geçerken :D Arabadan indik tam dikleşecektik baktık etrafta polis var atladık arabaya tekrar :D Şimdi iş polise gitse 2'miz de suçlu sayılacaz.Ben aynasını kırdım o yol benim hakkımken hızla geçmeye çalıştı ve ek olarakta emniyet kemeri falan filan takılı değildi.1 elinde de telefon vardı.İşin tuhaf yanı takıştığım adam da Galatasaraylıymış :D

Bizim burda çarşı şimdiden yanmaya başlamış derbi ateşiyle :D Polisler full dolu :D Ben de yolda giderken yol benim hakkım karşıdan gelen araba benim gittiğimi bile bile yanımdan hızla geçti.Geçerken baktım aynası benim arabaya denk gelecek.Hızla aynasını elimle kırdım geçerken :D Arabadan indik tam dikleşecektik baktık etrafta polis var atladık arabaya tekrar :D Şimdi iş polise gitse 2'miz de suçlu sayılacaz.Ben aynasını kırdım o yol benim hakkımken hızla geçmeye çalıştı ve ek olarakta emniyet kemeri falan filan takılı değildi.1 elinde de telefon vardı.İşin tuhaf yanı takıştığım adam da Galatasaraylıymış :D
f2323243-8942-47f1-8083-343e2327280c.jpg

Polisler full dolu mu? Nasıl bir yermis orasi renkdas

Geri
Üst Alt