- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
La top nası saklasın Mertens o defansa karşıFener gomulmuyorki ezilmez. Orda top tutup kanatlari kacirabiliriz defans arkasina
koysun berkan'ı sol beke bak nası kazanıyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La top nası saklasın Mertens o defansa karşıFener gomulmuyorki ezilmez. Orda top tutup kanatlari kacirabiliriz defans arkasina
Osayi, Berkan ı delik deşik eder.La top nası saklasın Mertens o defansa karşı
Anholt daha mı iyi:dOsayi, Berkan ı delik deşik eder.
Dübür daha iyiAnholt daha mı iyi:d
Sol bekmi sil hemenLa top nası saklasın Mertens o defansa karşı
Bizim burda çarşı şimdiden yanmaya başlamış derbi ateşiylePolisler full dolu
Ben de yolda giderken yol benim hakkım karşıdan gelen araba benim gittiğimi bile bile yanımdan hızla geçti.Geçerken baktım aynası benim arabaya denk gelecek.Hızla aynasını elimle kırdım geçerken
Arabadan indik tam dikleşecektik baktık etrafta polis var atladık arabaya tekrar
Şimdi iş polise gitse 2'miz de suçlu sayılacaz.Ben aynasını kırdım o yol benim hakkımken hızla geçmeye çalıştı ve ek olarakta emniyet kemeri falan filan takılı değildi.1 elinde de telefon vardı.İşin tuhaf yanı takıştığım adam da Galatasaraylıymış
![]()
Şu herifin popüler olduğu ve avatarlara konulduğu dönem fbye siftahımız yok. Paylaşmayın şu lavuğu yaw
Polisler full dolu mu? Nasıl bir yermis orasi renkdasBizim burda çarşı şimdiden yanmaya başlamış derbi ateşiylePolisler full dolu
Ben de yolda giderken yol benim hakkım karşıdan gelen araba benim gittiğimi bile bile yanımdan hızla geçti.Geçerken baktım aynası benim arabaya denk gelecek.Hızla aynasını elimle kırdım geçerken
Arabadan indik tam dikleşecektik baktık etrafta polis var atladık arabaya tekrar
Şimdi iş polise gitse 2'miz de suçlu sayılacaz.Ben aynasını kırdım o yol benim hakkımken hızla geçmeye çalıştı ve ek olarakta emniyet kemeri falan filan takılı değildi.1 elinde de telefon vardı.İşin tuhaf yanı takıştığım adam da Galatasaraylıymış
![]()
Şahin anla işte yavPolisler full dolu mu? Nasıl bir yermis orasi renkdas
Şu herifin popüler olduğu ve avatarlara konulduğu dönem fbye siftahımız yok. Paylaşmayın şu lavuğu yaw