Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira yada oliveira yedek
Herkes 4 yerli cikacagiz diyor.Niye ki? Bu 4'lünün arkasında ikisi oynar işte.
ablayı durdurun
Herkes 4 yerli cikacagiz diyor.
DişiEce seçkin kim yahu ilk defa duydum ismini fenerli mi bu
YouTube'da 2 tane fenerli bebe var. Zeka seviyesi olarak bu denyodan 2 tık fazlaları var.A sporda Ozan zeybek denen salak ne anlatıyor anlayan var mı elinden gelse JJ nin altına yatacak
ablayı durdurun
?SKANDAL!!!
anlatmıs anlatmıs,boş anlatmış.sonunda da fbyi şanslı görüp alır demiş.bu maçı fb alır almaz o ayrı.ama bastan asagı tek taraflı bakılan bi harita ve nasıl hatalı baktıgını göstermek için buraya koyuyorum.bildiğin rezillik.dk dk maç haritası bakılmaz bi kere.herif sadece fbden bahsetmiş haritayı anlatırken.haritada akslar değişmiyor ayrıca.aslan ve kovada maç boyu.
fb için yorumladıgı tek şey ay aslan.Galatasarayı hiç anlatmamıs zaten.astrologlar bile eyyamcı olmus
halbuki ilkyarı retro mars olsa da orda,venüs mars üçgeni var 1.evden 5.eve.venüs Galatasarayın hedefini gösteren hem de sans göstergesinin oldugu evin yöneticisi,5.evden şanslı bi acı yapıyo.burda gol pozisyonları ve goller gelebilir bizim adımıza.ikinci yarı fb de,bizde gol bulabiliriz ama biraz kısır geçebilir.uranus bizi gösteren alanda,burda hem bizi kareliyo,hem fbyi.uranus bizim yönetcimiz,burda bi şok olma durumu var ama rakibi şoka ugratma durumu da var.gecen günlerde 19:00 da baslayan içerdeki maclarda ikinci yarılarda istanbulspor,ankaragücü daha etkindi mesela.onalar gol buldu biz bulamadık.bi şok olma durumu,baskı yediğimiz için bizdeydi.fbde ikinci yarıda gol atamayabilir,baskı yiyebilir.
sadece dünkü bjk-kasımpaşa maçınaa bakarak bile pozsiyonlara giren,etkin olan tarafın Galatasaray olabilceğini, ama fbnin da hırslı ve motive olacagını eklerim.
bana göre yenebiliriz,ben cunku artık mac haritası bakmıyorum,futbolcularımıza bakıyorum.bjknin 4-3 yendiği macta aboubakarın damga vuracagını biliyodum mesela.futbolcuların adlıgı etkilere baksınlar,benden tavsiye : )