⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Müthiş ön alan baskısı yiyeceğiz bu kaçınılmaz.
Zaten başka bir taktikleri yok ön alanda baskı kaptıkları toplar ile gol arıyorlar da işte biz zaten normalde çıkamıyoruz bir de baskı yediğimizde ne olacak çok merak ediyorum.
Torreira, Berkan, oliviera artık hangileri oynarsa ortada direk üzerlerine koşacak fener ortasahası.
Keşke onyekuru gibi bir adamımız olsaydı.
Saçma salak ofsayt taktiği bar Jesusun tam onyekuruluk maçtı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tebrikler okan hocam son maçta rezil oynayan uruguay jetlaglı torreirayı oynatmamak doğru karar

Fl9C3ByX0AEXUpX

Barış Alper'in en uçta oynatma fikrini anlıyorum Fener'in defans arkası maden ve onu Gomis'ten daha iyi değerlendirir. İcardi'de 2. yarı son 20-30 dk girer herhalde. Torreira yerine Berkan'ın oynaması mantıksız normalde ama burada Torreira'nın cenaze sonrasında konsantrasyonunu sahaya verebilme durumu önemli annesi öldüğünde bir süre kendine gelememişti belki o nedenledir. Onun dışında gayet mantıklı bir 11. Sakatlıksız falan geçmesi en önemlisi tercihim beraberlik olurdu.

muslera

boey
nelsson
abdülkerim
dubois

rashica
berkan
sergio
kerem

mertens

barış

gezegenlerden çıkarım yapabilecek kadar bilimsel bir adam ama saat hesabı yapmayı beceremiyor sanırım. artık maçlar ilk yarı 6-7 dk uzuyor 20-45 nasıl maçın son dakikalarına denk gelsin
mevzu o da değil.bastan asagı hatalı bakmış.ona sasırdım.Galatasarayı hiç anlatmamıski,bize sempatisi vardır.saçmasapan şeyler yazmıs.bende benle aynı fikirdedir diye merak ettim ne yazacak diye

@emreekaaplan
Galatasaray 11’i: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Berkan, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Barış

torreira-berkan-oliveira-rashica-mertens-barıs yapmalıydı.yazık olacak gercekten bize.berkan yardım almadan oynayamaz

berkan gecen mac cok iyi oynadı fakat torreira tecrübesiyle olması gereken adamdı

gecen macta ankaragücü bile nekadar üzerimize geldi 2.yarı

deplasmana cıkarken torreirayı kesmek bence yanlıs

Fl9C3ByX0AEXUpX

Barış Alper'in en uçta oynatma fikrini anlıyorum Fener'in defans arkası maden ve onu Gomis'ten daha iyi değerlendirir. İcardi'de 2. yarı son 20-30 dk girer herhalde. Torreira yerine Berkan'ın oynaması mantıksız normalde ama burada Torreira'nın cenaze sonrasında konsantrasyonunu sahaya verebilme durumu önemli annesi öldüğünde bir süre kendine gelememişti belki o nedenledir. Onun dışında gayet mantıklı bir 11. Sakatlıksız falan geçmesi en önemlisi tercihim beraberlik olurdu.

Berkanın yanında Torreira olması lazım yardımlaşması açısından.
Tek kaldığında geçen sene ki Berkan oluyor ne yazık ki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt