⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

Berkanın yanında Torreira olması lazım yardımlaşması açısından.
Tek kaldığında geçen sene ki Berkan oluyor ne yazık ki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan'ın yerine olması lazım normalde ama işte burada konsantrasyon durumu falan önemli bazı oyuncular önemli birini kaybedince ekstra konsantre olabiliyorken bazıları bocalıyor. Torreira annesini kaybedince performans düşüşü yaşamış denilene göre o durumlara da bakmak lazım ama ideali Berkan yerine Torreira'nın oynaması. Yanına olunca kimi keseceğiz önden, Mertens bence kendi yerini buldu onu kendi yerinde oynatmak mantıklı.

İlk 11 neden açıklanmadı daha?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz keşke sadece 2 yerli oynatabilseydik diyoruz ama hoca 4 yerli ile başlıyor.
Torreira hazır değilse Berkan’ın oynaması normal.
Kerem son maçlarda kötüydü zaten. Onu yedek bıraksaydık bari.
Hiç beğenmedim kadroyu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkanina.. pardon modric'e hoca'da berkan'in müthiş performans'indan etkilendi herhalde ayaksız herif

Ne olursa olsun ben Torreria yı oynatirdim. Böyle büyük derbi maçlarda, böyle atmosfer de konsantre kaybı yasamaz. Hele sıcakkanli urugaylilar

Zaten mevcut düzenimiz çok da iyi değildi ama böyle maçlarda değişiklik yapan patlıyor maalesef çok pozitif dönüşü olacağını sanmıyorum, Gomis oynamalı idi.

En azından 2. Yarı güzel hamle imkanlarımız olur.

Torreria
İcardi
Gomis
Mata
Yusuf

"Barış'ın performansı derbi'nin kaderini belirliyecek."

A. Ulu

Ona şüphe yok da barış bu maçın ağırlığını kaldıracak biri değil bence.hoş bjk maçına da 11 başlamıştı ama gomis gibi lider bir oyuncuyu tercih ederim
Fener'in en büyük zaafı defans arkası boşlukları değil mi? Gomis'i o boşluklara koşu atarken hayal edebiliyor musun?

Geri
Üst Alt